Cilinderslot

Een cilinderslot is een van de meest voorkomende soorten sloten. Dankzij een relatief eenvoudig en tegelijkertijd effectief ontwerp zijn dergelijke sloten overal te vinden: in de deuren van woongebouwen, auto's, garages. De populariteit van dit type sloten wordt ook vergemakkelijkt door het feit dat de prijs voor het vervangen van een cilinderslot relatief laag is. Het werkende deel van het cilinderslot is de cilinder zelf. Voor pensloten bevat het huis verschillende veerbelaste pinnen. Wanneer een geschikte sleutel in een dergelijk slot wordt gestoken, zet deze de pinnen met zijn tanden in de gewenste stand, waarna de cilinder de slotschoot kan bewegen en openen. Schijfremsloten (Finse sloten) bestaan uit schijven die zich in de cilinder bevinden. De sleutel positioneert deze schijven in de gewenste hoek dankzij de unieke combinatie van inkepingen.

Stel een vraag

Het cilinderslot openen of vervangen

Het moderne cilinderslot is betrouwbaar en duurzaam. Maar zelfs het duurste apparaat van hoge kwaliteit kan achteruitgaan. Om schade aan de deur uit te sluiten, is het beter om het openen van het slot toe te vertrouwen aan een professioneel. Ervaren vakmensen van Secure Locks gebruiken speciaal gereedschap om het cilinderslot van een auto/toegangsdeur te openen en te repareren. Ook kan onze specialist het cilinderslot van een garagepoort of andere constructies vervangen door een slot van een geavanceerder systeem.


De vakmensen van Secure Locks kunnen helpen als:

  • de sleutel van het cilinderslot afgebroken is;
  • de sleutel kwijt is;
  • het cilinderslot zit vast of afgebroken is;
  • u moet de dichtgeslagen deur openen;
  • u moet het cilinderslot door een 3-puntssluiting vervangen.

Onze specialisten hebben ruime ervaring met het oplossen van eventuele problemen met sloten. Wij staan elke dag en elk moment van de dag en overal in Vlaanderen voor u klaar. We garanderen de professionaliteit en nauwkeurigheid van onze vakmensen, evenals de vertrouwelijkheid van elke klant.

Vorming van de werkkosten

Over het algemeen zijn de kosten cilinderslot vervangen laag. Ondanks het feit dat alle cilindersloten structureel op elkaar lijken en ongeveer dezelfde handelingen vereisen. Om het slot te openen of te vervangen, kunnen de werkkosten variëren. De prijs kan worden beïnvloed door


  • het specifieke merk van het slot;
  • kenmerken van het sluitmechanisme, de bescherming ervan;
  • kenmerken van een slot of deurbreuk, de mate van complexiteit van de schade.

In het geval dat er een nieuw slot moet worden geïnstalleerd in plaats van het oude, moeten naast het werk van de specialist ook de kosten van het slot zelf en de bijhorende componenten die nodig zijn voor de installatie hiervan worden meegerekend.Secure Locks staat ook klaar om experts te bieden in het openen van kluizen!


U kunt meer te weten komen over de kosten van werk door ons te bellen of een verzoek achter te laten op onze website. En als u een bedrijf vindt waar hetzelfde werk goedkoper kan worden gedaan dan het onze, dan geven wij u 5% korting! Dit op voorwaarde dat de goedkopere offerte is voorgelegd vooraleer de werken gestart zijn.