Merken En Systemen

Een huis is zo veilig als de deur is beveiligd. Echter een voordeur van een huis kan echter gemakkelijk onbruikbaar worden gemaakt als er geen fatsoenlijk slot op zit. Maar om een deur echt beschermend te laten zijn, moet deze een stevig en betrouwbaar slotmechanisme hebben. Op deze manier kan het risico op mogelijke inbraken aanzienlijk afnemen.
Bij hun werk gebruiken de experts van ons bedrijf Secure Locks alleen gecertificeerd gereedschap en hoogwaardige apparatuur.Omdat onberispelijke kwaliteit en volledige klanttevredenheid onze prioriteit is. Het bedrijf beschikt over certificaten van 's werelds beroemde bedrijven, waaronder twee certificaten van de wereldleider op dit gebied - het Zweedse ASSA ABLOY. Wilt u een skg slot vervangen? Neem contact met onze specialisten voor de vrijblijvend advies.
De vakmannen van Secure Locks voeren het vervangen of repareren van sloten snel en professionel uit. Hiervoor zullen onze erkende reparateurs ter plaatse nuttigin lichting geven over het repareren van verschillende sloten, bijvoorbeeld, cisa slot verplaatsen, axa slot vervangen of hormann garagepoort slot vervangen, of installeren van beveiligingssystemen, het moderniseren van de deur en raambeveiliging, het plaatsen van moderne beveiligingscamera’s.

Stel een vraag

TOP favoriete merken voor deursloten van  Secure Locks

Als u op zoek bent naar nieuwe deursloten voor uw huis of kantoor, vindt u hier de lijst met veilige sloten met de beste merken voor deursloten. Onze favoriete slot merken zijn:

 • Assa ABLOY - is de grootste wereldwijde leverancier van intelligente slot- en beveiligingsoplossingen. Hun innovatieve producten bieden geweldige veiligheid en gemak;
 • Eff Eff werd in 1936 opgericht is een wereldwijd toonaangevend merk voor elektromechanische vergrendelings- en ontgrendeling apparatuur;
 • JPM is een succesvol Frans merk dat al meer dan 300 jaar innovatieve oplossingen biedt voor specifieke beveiligingsuitdagingen. In de loop van de jaren hebben ze wereldwijd meer dan 5 miljoen antipaniek sloten geïnstalleerd;
 • Litto. Als een van de Belgische marktleiders in de fabricage van sloten en veiligheidscilinders, biedt Litto een uiterst groot assortiment veiligheidssloten;
 • Ikon. Oorspronkelijk onderdeel van het bedrijf ZEISS IKON AG, opgericht in 1926, biedt het merk IKON modern producten en oplossingen op het snijvlak van technologie. Het merk assortiment omvat hoogwaardige mechanische sluitcilinders, hulp sloten en veiligheidsvoorzieningen en deurbeslag;
 • Planet. Het Zwitsers bedrijf is al meer dan 70 jaar gespecialiseerd in neerklapbare afdichtingen die barrièrevrije deuren waterdicht maken.
 • DOM is gespecialiseerd in sluit oplossingen en toegangscontrole voor professionals uit de bouwbeslag branche;
 • Evva. Sinds 1919 is het Oostenrijkse bedrijf EVVA toonaangevend in de ontwikkeling, productie en verkoop van moderne beveiligingssystemen;
 • Iseo is een merk dat staat bekend om zijn topkwaliteit beveiligingsoplossingen, die elk aspect van ontwerp, fabricage en productie van slimme toegangscontrole producten bestrijken;
 • Abus ontwikkelt innovatieve oplossingen om uw woning van kelder tot dak te beveiligen. Het assortiment omvat rookmelders, inbraakbeveiligingssystemen voor ramen en deuren en vergrendelingen.
 • Dorma biedt een breed scala aan sloten om te voldoen aan de functionele en esthetische eisen van verschillende voordeuren.
 • Wink Haus. De hoogwaardige techniek van Winkhaus mechanische sluitsystemen met meerdere sluitpunten garandeert langdurige betrouwbaarheid en staat voor een effectief beveiligde slottechniek.
 • Nemef BV is opgericht in 1921. Op dit moment maakt het deel uit van de Assa Abloy - bedrijvengroep. Nemef is marktleider op het gebied van veiligheids- en comfort vergrendelingen. Momenteel produceert het bedrijf een breed assortiment: deursloten en antipaniek systemen, profielcilinders, meerpuntssloten, scharnieren, deurdrangers en toegangscontrolesystemen.
 • ISEO is een multinationale onderneming die toonaangevend is op het gebied van ontwerp en fabricage van slim toegangsbeheer. Dankzij een toenemende integratie tussen het beste van precisiemechanica en slimme elektronica brengt ISEO de waarde van veiligheid naar een nieuwe dimensie: de vrijheid om te bewegen, door middel van de Ultimate Access Technologies-filosofie.

Een breuk in het deurslot;
Het vastlopen van het slot doordat het niet gesmeerd of afgesteld is geweest;
Scheefheid of een breuk van het deurblad.

Wat kost een gecertificeerd slot van bekende merken?

De sloten industrie heeft verschillende grote namen en vertrouwde merken, en er zijn verschillende modellen beschikbaar om aan verschillende vereisten en verschillende beveiligingsniveaus te voldoen. Hoewel populariteit een belangrijk kenmerk is, moet u een product kiezen dat aan uw behoeften voldoet. Zorg ervoor dat u de voor- en nadelen van elk product afweegt voordat u een definitieve aankoop doet.


Nodig onze expert uit voor een gratis gesprek en analyse van uw persoonlijke situatie. Al smeden van Secure Locks zijn gecertificeerd en zeer professioneel. Dus wilt u dethleffs slot vervangen of een van gamma sloten vervangen, nodig een van onze smeden uit voor een vrijblijvend gesprek. U krijgt individueel advies, volledige uitleg van alle nuances en duidelijke offerte zonder verborgen kosten. De prijs van diensten is afhankelijk van de hoeveelheid werk, van de kwaliteit van de gebruikte producten en van de complexiteit van het werk. Het maak niet uit of u een slot brabantia brievenbus wilt vervangen of een locinox slot vervangen, onze experts doen hun werk snel en nauwkeurig.