Raambeveiliging

Secure Locks biedt klanten een volledig gamma raambeveiliging voor inbraakbeveiliging in gebouwen. De ervaren vakmensen van het bedrijf kunnen taken van elke complexiteit aan: ze installeren een anti-inbraaksysteem, ze kunnen een raamslot openen als het vastzit of als de sleutel van het raamslot kwijt is.

Stel een vraag

Wat houdt inbraakbeveiliging voor ramen in?

Moderne ramen zijn een vrij complex ontwerp - fittingen zijn in het kozijnprofiel gemonteerd, wat zorgt voor een veilige aansluiting van de raamvleugel op het buitenframe. Het ontwerp van de handgrepen is complexer geworden en de raamvleugel is op meerdere punten vergrendeld. Wat zijn de details die van een gewoon raam een inbraakbestendig raam maken


  • Versterkt anti-inbraakbeslag: een gewoon raam wordt op drie punten vergrendeld, een raam met bescherming wordt op minstens vijf punten vergrendeld.
  • Handgrepen uitgerust met bescherming tegen boren: het is een speciale geharde plaat die voorkomt dat de handgreep wordt geboord door een indringer.
  • Rooster of speciale SecuBar raambeveiliging: het installeren van een dergelijke beveilgingssysteem buiten of binnen de kamer beveiligt bovendien de raamopening.
  • Speciale raamvergrendelingen: een extra geïnstalleerd raamslot opbouw of inbouw voorkomt dat het raam zowel van buitenaf als van binnenuit opengaat.

Niet alleen tegen indringers

Raamsloten en andere beslag die de veiligheid van deuren en ramen garanderen, zijn niet alleen nodig om het pand te beschermen tegen dieven, maar ook voor gezinnen met kleine kinderen. Zoals u weet, wordt van de hele lijst met ongevallen met kinderen valpartijen uit ramen als een van de meest voorkomende beschouwd. Net zo klein als een raamslot inbouw met sleutel, zoals de Dreambaby BREEZZ-SAFE raambeveiliging, Abus raamslot of Lips raamslot garandeert dat je kind niet vanzelf het raam kan openen en eruit valt.


Schuiframen vereisen speciale aandacht wanneer ze zijn uitgerust met inbraakbestendig beslag - ze worden vaak op balkons en terrassen geïnstalleerd. Het ontwerp van het schuifraam is relatief kwetsbaar, daarom is het bij het installeren van een systeem van dit type noodzakelijk om een raamslot op het schuifraam te plaatsen.

Uitgebreide oplossingen voor uw veiligheid

Sommige bedrijven bieden complexe oplossingen op het gebied van inbraakbeveiliging voor ramen. Raamslot Axa implicert bijvoorbeeld een complexe raamuitrusting met extra beslag, sloten en zelfs een afstandsbedieningssysteem. De specialisten van Secure Locks kunnen zo'n systeem aanvullen door het slot van de voordeur te vervangen door een vandalismebestendig slot en beveiligingscamera's te installeren.


Een onaangename verrassing kan op elk moment gebeuren, dus de vakmensen van Secure Locks staan op elk moment klaar om te komen, 24/7. Wij installeren raambeveiliging in Antwerpen, Gent, Kortrijk, Hasselt en andere steden in heel Vlaanderen. Elke klant is verzekerd van een hoge kwalificatie van de vakman, het gebruik van gecertificeerde uitrusting, naleving van alle vertrouwelijkheidsnormen.

Raambeveiliging prijs

De prijs van installatie van beveiligingssystemen op een raam varieert in een breed bereik en is afhankelijk van veel factoren. De kosten voor het installeren van een nieuw beveiligingssysteem op een raam kunnen aanzienlijk verschillen van de kosten voor het repareren van beslag of bijvoorbeeld het vervangen van een raamslot op een schuifraam. Trouwens, als u het raamslot moet vervangen, houd er dan rekening mee dat de kosten van het nieuwe slot moeten worden opgeteld bij de kosten van het werk van de vakman. Ook de hoeveelheid werk speelt een rol: een klein raam met slot kost natuurlijk minder dan een inbraakpreventie-balkon.


U kunt er in elk geval zeker van zijn: de kostprijs van het werk van de vakmensen van Secure Locks is het laagst in Vlaanderen, en als u een bedrijf vindt dat klaar is om gelijkaardige werkzaamheden goedkoper uit te voeren, geven wij u een extra korting van 5%! Dit op voorwaarde dat u een goedkoper bod aangeeft voordat onze vakman aan de slag gaat. De exacte berekening van de kosten van het aankomst van onze vakmensen kan gedaan worden door een verzoek achter te laten op onze website of door ons te bellen.