Toegangscontrole voor bedrijven

Toegangscontrole voor bedrijven en overheden is steeds belangrijker. Vanaf een centraal punt wordt beheerd wie, waar en wanneer toegang heeft tot gebouwen, afdelingen en kamers. Hiervoor beschikken de gebruikers over elektronische sleutels. Een elektronische sleutel kan bestaan uit een toegangscontrole druppel, pas of een biometrische toegangscontrole.

Slotenspecialist Secure Locks kan u helpen met een toegangscontrole systeem welke naadloos aansluit op uw wensen en behoeften. Wij zijn gespecialiseerd in sloten voor bedrijven en particulieren. Zowel voor grote als kleine bedrijven leveren wij een totaaloplossing op het gebied van veilige toegangscontrole.

U kunt hierbij denken aan elektronische sloten, bekabelde toegangscontrole, videofonie en elektronisch sleutelplan. Wilt u meer weten over onze diensten en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Secure Locks. We komen graag bij u op locatie langs op te kijken wat de beste toegangscontrole oplossing voor uw bedrijf is.

Stel een vraag

Toegangscontrole systeem

Met een toegangscontrole systeem bepaalt u welke personen er in welke ruimtes van uw bedrijf mogen komen. Wij leveren, installeren en onderhouden diverse type systemen en oplossingen. Waaronder de veilige en hoge kwaliteit systemen van ASSA Abloy en EVVA. De toegangscontrole wordt passend gemaakt aan uw wensen en werkomgeving.

Een toegangscontrole systeem voor bedrijven is onmisbaar. De voordelen ten opzichte van een conventioneel sleutel systeem is legio. Rechten kunnen op elk moment worden aangepast. Vermiste elektronische sleutels kunnen uit het toegangscontrolesysteem worden gehaald zonder dat daarbij een dure vervanging van cilindersloten nodig is.

Eenvoudig toegangscontrole pas of druppel, zijn veel gebruikte manieren om personen toegang te verlenen. Biometrische toegangscontrole zoals een vingerafdruk of irisscan wordt ook steeds meer toegepast om iemand wel of geen toegang te geven tot een etage, kantoorruimte of terrein.


Voordelen toegangscontrole

 • Gecentraliseerd beheer
 • Flexibel aan te passen
 • Tijdsregistratie personeel mogelijk
 • Real time informatie
 • Tijdelijke toegangscontrole mogelijk
 • Geen hoge kosten bij sleutel verlies
 • Elektronische toegangscontrole met druppel, pas, smartphone of biometrie
 • Lage installatie- en onderhoudskosten

Veilige elektronische sloten

Veilige elektronische sloten zijn onmisbaar voor bedrijven. Wanneer u een bedrijf heeft waar kostbare goederen zijn opgeslagen, zoals bij voorbeeld voorraden of artikelen die voor kwaadwilligen interessant zijn, dan is een betrouwbaar elektronisch toegangscontrole systeem zeer belangrijk.

Dit is eveneens van toepassing als u mogelijk te maken krijgt met agressiviteit van bezoekers. Het is prettig dat u bepaalde personen bij voorbaat al buiten de deur kunt houden. Kies voor een toegangscontrolesysteem met camerabewaking van slotenspecialist Secure Locks. U ziet direct wie er voor de deur staat. Via intercom kunt u met de persoon spreken, waarna u beslist of u de deur wel of niet opent.


De opties voor een toegangscontrole systeem voor bedrijven zijn:

 • Bekabelde toegangscontrole
 • Elektronische sloten met badge
 • Toegangscontrole druppel
 • Smartphone toegang
 • Biometrische toegangscontrole
 • Videofoon

Bekabelde toegangscontrole

Het toegangscontrolesysteem is bekabeld met een netwerk waarbij real-time informatie voor handen is. Middels speciale software kunnen autorisaties worden ingesteld en tijdsregistraties worden bijgehouden van het personeel. Buiten de openingsuren kunt u bovendien de toegang ontzeggen van uw medewerkers.


Elektronische sloten met badge

Elektronische sloten met badge zijn individueel instelbaar. Elke medewerker heeft slechts één badge nodig waarmee hij/zij toegang krijgt tot de toegezegde ruimtes. Met een card acces toegang heeft u volledige controle. Bij verlies van de badge kunt u deze deactiveren waardoor de pas geen toegang meer geeft tot een elektronisch slot van uw bedrijf.


Toegangscontrole druppel

Wilt u uw medewerkers of klanten op een eenvoudige en veilige manier toegang geven tot uw bedrijf? Dan is het toegangssysteem met druppel een aanrader. In plaats van meerdere sleutels voor verschillende deuren, geeft u elke gebruiker één druppel of tag. U bepaalt zelf wie toegang heeft tot welke ruimte.


Toegangscontrole met smartphone

Toegangscontrole met smartphone is extra veilig. Nieuwe technologie maakt het mogelijk dat smartphones communiceren met toegangssystemen om deuren te ontgrendelen of te vergrendelen. Een smartphone is persoonlijk en zal nagenoeg nooit uitgeleend worden aan derden. Daardoor komt een smartphone toegang niet in handen van onbevoegden.


Biometrische toegangscontrole

Als u een beveiligingsoplossing zoekt van het allerhoogste niveau dan is biometrische toegangscontrole de juiste keuze. Snel, hygiënisch en zeer veilig. Omdat de unieke gegevens van een persoon worden opgeslagen en gelezen, is biometrische toegangscontrole de minst fraudegevoelige beveiligingstoepassing die op de markt is.


Videofoon

Wanneer u geen zicht heeft op de toegangsdeur, bijvoorbeeld omdat deze zich op de begane grond bevindt en uw kantoor op de tweede etage, dan is videofonie onmisbaar. U ziet direct wie er voor de toegangsdeur staat. Op basis van beeld en spraak kunt u beslissen of u aan deze persoon toegang verleent. Vraag een gratis offerte voor videofoon aan.

Toegangscontrole werknemers

Toegangscontrole werknemers is een belangrijk onderdeel voor de veiligheid van het bedrijf. Bij bedrijven spelen in vergelijking met particuliere toegangscontrole meer factoren mee. Medewerkers van een bedrijf hebben een nodig die toegang geeft tot het bedrijfspand. Vaak hebben ze ook meerdere sleutels nodig indien er geen sleutelplan bestaat.


Alle sleutels in omloop zorgen voor extra zorgen. Het verlies van een sleutel of loper kan heel wat geld kosten indien hierdoor alle cilinders vervangen moeten worden. Een waterdicht sleutelbeheer vergt discipline van zowel de verantwoordelijke als de sleutelhouder zelf.


Elektronische toegangscontrole biedt de oplossing. Elke medewerker heeft slechts één badge, pas of druppel nodig waarmee hij/zij toegang krijgt tot de ruimtes waar hij de toelating voor heeft. Buiten de openingsuren kunt u bovendien de toegang ontzeggen aan uw werknemers.


RFID toegangssysteem

Een RFID toegangssysteem is een tag of chip met een identificatiecode die op afstand via radiosignalen uitgelezen wordt. Hoe werkt toegangscontrole met RFID? U hebt een RFID-reader of RFID kaartlezer nodig en toegangscontrole software. Een pasje, druppel, kaart of tag wordt gelezen door deze in de buurt van de reader te houden.


Zodra de kaartlezer een pas of tag leest, worden de toegangsrechten van de gebruiker gecontroleerd, waarbij er toegang wordt verleend of geweigerd. Toegangssystemen met RFID zijn geschikt zowel kleine als grote bedrijven. Elektronische toegangscontrole voor bedrijven met meerderen filialen biedt extra gebruiksgemak.


Een manager heeft bijvoorbeeld maar één druppel of pas nodig om toegang te krijgen tot meerdere filialen. Een onderhoudsman heeft enkel toegang tot algemene ruimtes en technische lokalen. En een receptioniste alleen maar tot de toegangsdeur en de receptie ruimte. De badge kunt u per direct deactiveren bij verlies of ontslag van de medewerker.


Tijdelijke toegangscontrole

Tijdelijke toegangscontrole behoort ook tot de mogelijkheden met een toegangssysteem van Secure Locks. Een tijdelijke pas biedt bezoekers enkel toegang gedurende de tijd ze aanwezig mogen zijn. Dit komt de veiligheid van uw bedrijf ten goede. Daarnaast kunt u ook een badge geven aan vaste leveranciers.


Sleutels aan leveranciers uitlenen behoort daarmee tot het verleden. Door uw belangrijkste leveranciers een druppel te geven met een tijdzone, kunnen zij enkel leveren op de ingestelde tijdstippen. Buiten deze vooraf ingegeven tijd heeft de leverancier geen toegang tot uw bedrijf. Misbruik van sleutels is hierdoor niet mogelijk.


Iedere beweging wordt elektronische geregisterd, waardoor u als beheerder alles onder controle heeft. Verregaande integraties zijn eveneens mogelijk. Badges kunnen bij Secure Locks ook ingezet worden voor tijdsregistratie of voor het openen van de slagboom op het parkeerterrein. Wilt u meer weten over onze toegangscontrole systemen? Vraag een gratis offerte aan.


Persoonlijk advies over toegangssysteem

Bij slotenspecialist Secure Locks helpen we u graag bij het vinden van een geschikte oplossing voor de toegangscontrole van uw bedrijf. Zoekt u een poort met toegangscontrole druppel of tag, maar weet u niet precies welke geschikt is voor uw situatie? Wilt u persoonlijk advies over videofoon of smartphone toegangssysteem? Neemt u dan contact met ons op.


Wij geven een persoonlijk advies op maat. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of vul het contactformulier in. We komen graag bij uw bedrijf langs om te kijken naar de beste en veiligste oplossing. We geven u een offerte op maat welke voldoet aan uw wensen en behoeften. Toegangscontrole groothandel, bedrijf, sportschool, hotel en meer.


Wij werken samen met EVVA en ASSA Abloy toegangscontrole systemen. Deze zijn allen van hoge kwaliteit waardoor uw veiligheid gewaarborgd is. Toegangssystemen van slotenspecialist Secure Locks worden door onze vakkundige installatiedienst gemonteerd. Wilt u weten wat de kosten hiervoor zijn of wilt u meer weten over onze montageservice? Contacteer ons.


Waarom kiezen voor Secure Locks?
Professionele medewerkers
Onze medewerkers zijn geschoold en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Hoge kwaliteit
Wij bieden de beste veiligheidsproducten tegen scherpe prijzen.

Snelheid
Wij reageren binnen 24 uur op uw offerte aanvraag. Onze systemen worden direct geïnstalleerd.

Gratis advies op maat
Wij geven gratis advies over welk toegangscontrole systeem het beste bij uw bedrijf past.