Sleutel afgebroken

De sleutel is afgebroken in het slot. Deze situatie is niet ongebruikelijk. Zelfs sloten van de hoogste kwaliteit en sterkste sleutels zijn niet verzekerd tegen breuk. Al is het slot zelf intact, er kunnen altijd vuil- en stofdeeltjes geleidelijk opgehoopt worden in het mechanisme. Dit kan ertoe leiden dat het slot vastloopt en dat er overmatige kracht op de sleutel moet uitgeoefend worden waardoor deze afbreekt. De breuk is ook mogelijk als u het slot per ongeluk probeert te openen met een ongeschikte sleutel of als de juiste sleutel verkeerd is ingestoken. De afgebroken sleutel blijft meestal in het slot, waardoor het onmogelijk is om de deur te openen zonder de hulp van een expert.

Stel een vraag

Sleutel afgebroken: wat moet ik doen?

Sleutel afgebroken in het slot? De beste oplossing is om een specialist te bellen. De professionals van Secure Locks zullen de afgebroken sleutel kunnen verwijderen zonder extra schade aan het slot. Als dit niet mogelijk is of als het slot al kapot is, zullen ze het mechanisme voorzichtig vervangen. Onafhankelijke pogingen om de ​​sleutel uit te boren of eruit te halen, gaan vaak gepaard met extra schade aan zowel het slot als de deur. Onzorgvuldige manipulaties bij een afgebroken sleutel in het slot van een scooter of auto, kunnen extra dure reparaties aan het voertuig zelf met zich meebrengen.


Wat gaat de Secure Locks-specialist doen? Zijn werk kan twee dingen omvatten en hangt af van het type slot en de grootte van het afgebroken deel van de sleutel:

  • Als we het hebben over een grote sleutel waarbij een relatief groot deel van de sleutel uit het slot steekt, dan kan de vakman een speciaal stuk gereedschap gebruiken en het fragment uit het slot halen zonder het te beschadigen. Na het verwijderen van de sleutel, moet het slot gereinigd worden en indien nodig gesmeerd om verdere schade uit te sluiten;
  • Als het sleutelfragment te klein is en de ontwerpkenmerken van het slot het niet toelaten om het zonder schade te verwijderen, wordt het slot volledig gedemonteerd en vervangen door een nieuw exemplaar.


In het geval dat er een Trelock-sleutel afgebroken is in het slot of een sleutel van een Axa slot kapot is, wordt in de regel het fietsslot verwijderd met een speciaal gereedschap en vervolgens vervangen.


De vakmensen van Secure Locks kunnen alle taken aan! Zelfs de moeilijkste. We weten hoe we een afgebroken sleutel uit elk slot moeten halen! Is uw sleutel afgebroken in een fietsslot, auto-, scooter-, deurslot? Of is de dakkoffer sleutel afgebroken? Onze specialisten, gewapend met moderne hightech tools, zullen u op elk moment van de dag helpen om het probleem op te lossen. We werken 24/7, we gaan naar elke plek in Vlaanderen. Secure Locks garandeert de uitzonderlijke professionaliteit van elke vakman en de naleving van de vertrouwelijkheidsvoorwaarden van de klant.

Wat zijn de kosten van werk

Over het algemeen zijn de werkkosten afhankelijk van het feit of het mogelijk is om de afgebroken sleutel uit slot krijgen zonder het te vervangen. Als het demonteren van het slot onvermijdelijk is, moeten de kosten van het nieuwe slot en de vervanging ervan toegevoegd worden aan de kosten van het werk. Bovendien kunnen de prijzen van sloten variëren afhankelijk van het type en merk. U kunt de exacte interventiekosten te weten komen door ons te bellen of door een aanvraag achter te laten op onze website.

Voor het verwijderen een afgebroken sleutel uit het slot, zijn we de goedkoopste in Vlaanderen! En als u een bedrijf vindt dat bereid is om soortgelijke werken goedkoper uit te voeren dan Secure Locks, dan staan ​​we klaar om u 5% korting te geven! Dit op voorwaarde dat de goedkopere offerte is voorgelegd vooraleer de werken gestart zijn.