Inbraakpreventie

Woninginbraken blijven een van de meest "populaire" misdaden in alle landen: een bekwame dief kan u gemakkelijk achterlaten zonder sieraden, spaargeld of waardevolle huishoudelijke apparaten die in uw appartement zijn opgeslagen. Vaak zijn gestolen goederen van onschatbare waarden: unieke kunstvoorwerpen, familiestukken, zeldzame boeken. Immateriële activa kunnen ook worden gestolen - bijvoorbeeld documenten die in geen geval in handen van concurrenten mogen vallen.
Soms gaat het om curiosa - dieven kunnen profiteren van kleding, schoenen en zelfs voedsel in de koelkast. En als geld, documenten of sieraden handig genoeg zijn om in een aparte kluis te bewaren, en het fichet kluis openen een moeilijke taak is voor een dief, wat moet u dan doen met de schilderijen die de woning versieren, de tv of kledingstukken die in de kast hangen? Het antwoord is simpel: installeer een state-of-the-art beveiligingssysteem voor uw appartement of kantoor, inclusief een camera inbraakbeveiliging en andere zeer efficiënte componenten.

Stel een vraag

Moderne inbraakbeveiliging voor gebouwen

Al zeer lang is het beveiligen van deuren de voornaamste manier om een pand veilig te houden. De ramen blijven wel het "zwakke punt” en ze worden best beschermd met rolluiken. Echter de inbrekers staan niet stil en bedenken steeds betere manieren om sterke deur- en raamsloten te omzeilen. De conventionele kijk op inbraak is het breken van sloten en in sommige gevallen zelfs het inbeuken van deuren. De laatste tijd leggen veel inbrekers hun focus op intelligentere manieren van inbreken, dat wil zeggen, de deuren openen zonder schade. Daarom zou de beste oplossing een uitgebreide beveiliging van het pand zijn. De maatregelen voor moderne inbraakbeveiliging voor het pand omvatten:


  • inbraakbeveiliging met een deur strip;
  • het slot door een hightech vandalismebestendig slot vervangen;
  • camera inbraakbeveiliging;
  • raambeveiliging;
  • inbraakbeveiliging alarmsysteem.

Hooggekwalificeerde specialisten van het bedrijf Secure Locks staan klaar om alle soorten inbraakbeveiliging voor appartementen te doen. Problemen kunnen variëren van een afgebroken sleutel tot een reële bedreiging voor eigendommen. Onze vakmensen werken 24/7 en staan klaar om op elk moment u te helpen. We doen inbraakbeveiliging overal in Vlaanderen: Antwerpen, Gent, Brugge, Brussel, Kortrijk, Turnhout, Leuven, Hasselt of elke andere stad in de regio. We garanderen elke klant een snelle aankomst, hooggekwalificeerde techniekers, het gebruik van alleen moderne gecertificeerde uitrusting en naleving van alle vertrouwelijkheidsnormen.

Wat kost inbraakbeveiliging?

Kosten inbraakbeveiliging kunnen aanzienlijk variëren, afhankelijk van de specifieke beveiligingsmethode die wordt gekozen, de hoeveelheid werk, het merk van de geïnstalleerde apparatuur. We kunnen een beveiligingssysteem 'vanaf nul' installeren of het huidige systeem vernieuwen.


De exacte berekening van de kosten kan eenvoudig bepaald worden door een verzoek achter te laten op onze website of door ons te bellen. We willen benadrukken dat de werkkosten van onze vakmensen de laagste zijn in Vlaanderen. Als u een bedrijf kunt vinden dat klaar is om gelijkaardige werkzaamheden goedkoper uit te voeren, geeft Secure Locks u een extra korting van 5% indien u de goedkopere offerte ons doorstuurt voordat onze vakman aan de slag gaat.