Deurslot

Een betrouwbaar, goed werkend deurslot is een belangrijke voorwaarde voor onze gemoedsrust en de veiligheid van ons leven en eigendom. Maar zelfs het meest geavanceerde deurslot kan defect raken of voortdurend onderhoud vereisen. Het is beter om een ​​dergelijke taak toe te vertrouwen aan de vakmannen van Secure Locks, die de werking van het slot snel en efficiënt zullen herstellen.
De redenen voor de interventie kunnen de volgende situaties zijn:

  • de sleutel is afgebroken (ook in het slot);
  • de sleutel kwijt;
  • het slot is kapot;
  • het slot is versleten, klemt vaak vast, heeft onderhoud nodig;
  • de deur is dichtgeslagen en moet worden geopend.

Stel een vraag

Wanneer een deurslot vervangen?

Soms zijn er situaties waarin er als zodanig geen breuk van het slot is, maar de sleutels in handen van derden zijn gevallen. Dan moet u het oude slot vervangen door het nieuwe, zodat indringers de oude sleutel niet kunnen gebruiken.


Soms wilt de klant het deurslot van een binnendeur vervangen om de deur gebruiksvriendelijker te maken –bijvoorbeeld een slot dat wordt afgesloten met een sleutel van binnenuit vervangen door een slot dat kan worden afgesloten met een draaiknob/handgreep. Soms is het nodig om het deurslot van de buitendeur te vervangen – bijvoorbeeld wanneer het is beschadigd door vandalen of indringers.


Het is niet altijd, als we het hebben over een deurslot, dat we een deurslot van een huis of kantoor bedoelen! Het kan ook gaan om de vervanging of reparatie van een slot in een camper of bestelwagen. De specialisten van ons bedrijf kunnen bijvoorbeeld het Hartal deurslot vervangen door een moderner slot. Bovendien zijn de werkzaamheden zoals het openen van een kluis voor ons ook niet moeilijk.

Hoeveel kost het om een ​​deurslot te vervangen?

Als u een deurslot moet vervangen, kunnen de kosten variëren afhankelijk van het type slot, het specifieke merk, de mate van veiligheid, schade aan het slotmechanisme, deurkruk of deurblad. De kosten van het slot wordt opgeteld bij de kosten van het werk van de vakmensen. Op verzoek van de klant kunnen wij eenvoudige deursloten vervangen door moderne hoogbeveiligde sloten.


U kunt de totale kost nauwkeurig te weten komen door ons te bellen of door een aanvraag in te dienen op onze website. Voor het vervangen van een deurslot hanteert Secure Locks de laagste prijzen in Vlaanderen! Mocht u toch een bedrijf vinden dat bereid is om soortgelijke werkzaamheden goedkoper uit te voeren dan Secure Locks, dan krijgt u 5% korting! Dit op voorwaarde dat de goedkopere offerte is voorgelegd vooraleer de werken gestart zijn.