Kluis openen

Moderne kluizen zijn betrouwbare apparaten die waardevolle zaken - geld, sieraden, documenten - perfect beschermen tegen indringers, maar deze tegelijkertijd toegankelijk houden voor de eigenaar. Maar zelfs het meest moderne en betrouwbare systeem kan achteruitgaan. Als uw kluis niet meer open gaat, helpen de specialisten van Secure Locks dit probleem op te lossen

Stel een vraag

 

De kluis is een solide constructie, bestand tegen invloeden van buitenaf. Om een kluis open maken zonder code, heeft u speciale kennis en tools nodig. Bovendien is het tijdens een noodopening vooral belangrijk om de waardevolle inhoud van de kluis en de structuur van het apparaat niet te beschadigen. Daarom is het belangrijk om deze taak toe te vertrouwen aan een professional. Secure Locks staat klaar om u zulke professionals overal in Vlaanderen aan te bieden!


U kunt de elektronische kluis uiteraard zelf openen als deze werkt, maar om de kluis te openen als de batterij leeg is, heeft u wellicht al professionele hulp nodig. Wanneer de batterij van de elektronische kluis leeg is, vervangt een specialist van Secure Locks de batterij met de eventuele instellingen van de fabrikant, en u kunt uw kluis gewoon blijven gebruiken.


Ervaren specialisten van ons bedrijf weten hoe ze een kluis met draaislot openen, kluis openen met magneet of antieke kluis openen.


Bovendien kunnen onze vakmensen gemakkelijk:

 • duralock kluis openen,
 • varo kluis openen,
 • cisa kluis openen,
 • royal safe kluis openen,
 • crown kluis openen,
 • consul safe kluis openen,
 • yale kluis openen.

Niets is onmogelijk voor onze vakmensen! We openen alle soorten kluizen: wandkluizen en kantoorkluizen, meubelkluizen en bankkluizen, sleutelkluizen en kluizen met code, magnetische en elektronische, antieke en ultramoderne kluizen.


Onze specialisten beschikken over alle uitrusting die nodig is om dergelijke werkzaamheden uit te voeren. Wij gebruiken geen verouderd gas-, las- of snijgereedschap, waarna de kluis beschadigd en onbruikbaar blijft!


We begrijpen dat een probleem met een kluis op elk moment van de dag kan gebeuren, dus onze vakmensen staan 24/7 voor u klaar, overal in Vlaanderen. Secure Locks garandeert de uitzonderlijke professionaliteit van elk van onze vakmensen, evenals de naleving van de vertrouwelijkheidsvoorwaarden van de klant. We willen u eraan herinneren dat we naast kluizen van elk beschermingsniveau ook sloten openen, repareren en vervangen!

Totale werkkosten

Gezien het feit dat er tegenwoordig een grote verscheidenheid aan kluizen van verschillende typen is, evenals het feit dat problemen met sloten in de kluizen aanzienlijk van elkaar kunnen verschillen, kunnen de prijzen voor het werk van onze vakmensen ook aanzienlijk variëren.


In de regel worden de kosten voor het openen van een kluis beïnvloed door:

 • merk en plaats van fabricage van het apparaat;
 • type slot in de kluis, beschermingsniveau;
 • aanwezigheid of afwezigheid van een sleutel/code;
 • aanwezigheid van andere structurele schade aan de kluis.


Als u het kluisslot moet vervangen, moeten de kosten voor het vervangen van het slot worden opgeteld bij de kosten voor het openen van het apparaat. Als de batterij in de elektronische kluis vervangen moet worden, moeten de kosten van nieuwe batterijen bij de totale kosten worden opgeteld. U kunt de exacte kosten voor de interventie van onze vakmensen berekenen door ons te bellen of door een verzoek achter te laten op onze website.


Een kluis openen bij ons is de goedkoopste plek van Vlaanderen! Als u een bedrijf vindt waar soortgelijke werkzaamheden bij het openen van de kluis goedkoper kunnen worden uitgevoerd dan bij ons, staan wij klaar om u 5% korting te geven! Dit op voorwaarde dat de goedkopere offerte is voorgelegd vooraleer de werken gestart zijn.