Slot brievenbus

Ondanks dat de communicatie met familieleden en vrienden steeds meer verschuift van traditionele correspondentie naar instant messengers, is de brievenbus nog steeds een belangrijk onderdeel van elk huis. Pakketberichten, zakelijke correspondentie, aangetekende brieven, energierekeningen en zelfs de geliefde klassieke "papieren" kranten belanden nog steeds in onze inbox. Een veilig slot helpt uw ​​correspondentie intact te houden, maar wat als het kapot is of als de sleutel verloren gaat? Hoe slot brievenbus vervangen in dit geval? Heel eenvoudig: bel de specialist van Secure Locks!

Stel een vraag

Wanneer moet ik het brievenbusslot vervangen?

Het slot brievenbus wordt vervangen of gerepareerd in de volgende gevallen:

  • slot brievenbus verbroken;
  • sleutel afgebroken of kwijt;
  • het slot is van slechte kwaliteit, bochten of wiggen;
  • het slot is versleten, begon vast te lopen;
  • vreemde voorwerpen, vuil is in het slot terechtgekomen;
  • derden hebben toegang tot de brievenbus;
  • het bestaande slot te vervangen door een meer veilig slot.


In sommige gevallen kan, naast een kapot slot, ook de brievenbusdeur kapot gaan - onze vakmensen kunnen deze indien nodig ook repareren. Een van de meest gestelde vragen van onze klanten: is het mogelijk om het slot brievenbus vervangen zonder sleutel? Het antwoord is: natuurlijk! Als u de oude sleutel kwijtraakt, installeert onze vakman een nieuw slot, dat vergezeld gaat van een set sleutels.


Soms is het vervangen van het slot niet nodig – het is voldoende om onderhoud uit te voeren, schoon te maken en te smeren, zodat u het nog lang kunt blijven gebruiken.


De vakmensen van Secure Locks kunnen elk type slot brievenbus vervangen gamma. We weten dat een probleem met sloten op elk moment van de dag kan ontstaan, dus werken we 24/7, en gaan we naar elk adres in Vlaanderen. Secure Locks garandeert een hoge professionaliteit van elke medewerker, het gebruik van moderne tools en naleving van de vertrouwelijkheid van onze klanten.

Hoeveel is ons werk waard?

De kosten voor het vervangen of repareren van een brievenbusslot kunnen variëren en zijn afhankelijk van het type en merk van het slot, de omvang van de schade en de aanwezigheid van schade aan de brievenbus zelf. Als het slot moet worden vervangen, moeten de kosten van het nieuw slot bij de kosten van het werk worden opgeteld. Op uw verzoek kan het gebruikelijke Penne brievenbus slot worden vervangen door een geavanceerder slot met verhoogde beveiliging.


Een nauwkeurige berekening van de aankomst van een team specialisten kunt u krijgen door ons te bellen of door een aanvraag achter te laten op onze website. Slot Brabantia brievenbus vervangen – of een ander merk brievenbusslot – is de goedkoopste optie in Vlaanderen! Als u een bedrijf vindt waar ze u beloven soortgelijke werkzaamheden goedkoper uit te voeren dan in Secure Locks, geven we u 5% korting! Dit op voorwaarde dat de goedkopere offerte is voorgelegd vooraleer de werken gestart zijn.