Slot plaatsen

Een betrouwbaar, hoogwaardig en storingsvrij slot is een garantie voor rust en veiligheid. Veiligheid van je eigendom en dierbare mensen. Maar wat als het slot verouderd of defect is of als de sleutel verloren gaat of in handen komt van derden? In dit geval zou de beste oplossing zijn om een vakman van Secure Locks te bellen, die het oude, kapotte slot gaat vervangen door een nieuw, modern en betrouwbaar slot. De noodzaak om een nieuw slot te plaatsen kan ontstaan in de volgende situaties:

  • De sleutel is afgebroken/verloren;
  • Gebroken, versleten of vastgelopen slotmechanisme;
  • Het slot is zomaar dichtgeslagen;
  • Vreemde voorwerpen of vloeistof is terechtgekomen in het slot;
  • De sleutel is in handen gekomen van derden en er is een kans op inbraak;
  • Het slot is te oud en voldoet niet aan de veiligheidsvoorschriften. Het moet vervangen worden een moderner en betrouwbaarder slot;
  • Het slot werkt, maar u wenst toch een veiliger slot met een hogere veiligheidsgraad tegen inbraak.

Stel een vraag

Wanneer moet het slot worden vervangen

Soms is het niet nodig om de slotkast volledig te vervangen. Lichte aanpassingen kunnen het slot terug werkend krijgen. Zo moeten ook niet alle onderdelen die bij het slot horen vervangen worden. Bijvoorbeeld onze vakmensen kunnen ook alleen het gedeelte van het slotbeslag vervangen dat stuk is. Als de sleutel verloren geraakt, is het voldoende om enkel de cilinder die bij het slot hoort te vervangen. Het is niet nodig om het hele slot helemaal te vervangen.


We raden u aan om vooral aandacht te besteden aan de situaties waarin de sleutels in handen komen van derden. Ook al bent u de sleutels gewoon kwijt geraakt, het is niet verstandig om deze te laten bijmaken. U moet het slot van de binnendeur en de buitendeur zo snel mogelijk laten vervangen. Er is altijd een kans dat iemand de verloren sleutels vindt en het laatste wat u wilt is een bezoek van ongenode gasten. Een vergelijkbare situatie kan zich helaas ook voordoen bij verslechtering van de relatie met de familieleden of vrienden. Een ander slot plaatsen biedt de mogelijkheid om de communicatie uit te sluiten met de person die onaangenaam voor is u of zelfs een gevaar voor u vormt.


Het komt ook voor dat er geen beschadiging is aan het slot en dat de sleutels niet verloren zijn maar men wenst gewoonweg een veiliger, duurzamer en moderner slot. In sommige gevallen wilt men zelfs een slot laten plaatsen dat vandalismebestendig is. Dergelijke sloten zijn ook schade- en inbraakwerend. Sommige sloten zijn te oud en worden niet meer geproduceerd, bvb. sloten met ovale cilinders. Deze moeten vervangen worden door een cilindeslot.

Het zijn niet enkel sloten van appartementsgebouwen of woningen die vervangen kunnen worden. Onze vakmensen kunnen een skibox slot vervangen, een locker slot vervangen, een caravan deurslot vervangen, een toiletdeur slot vervangen, een binnendeur slot vervangen en brievenbus slot vervangen.


Blijf bij de tijd! Het vervangen van een verouderd voordeurslot door een moderner slot met een hogere betrouwbaarheid en veiligheidsgraad is een oplossing die uw eigendom, uw rust en welzijn ten goede zal komen.


Niemand is immuun voor ongelukken en zelfs het meest betrouwbare slot kan op elk moment van de dag vervangen moeten worden. Daarom staan de specialisten van het bedrijf Secure Locks klaar om op elk moment van de dag of nacht, 24/7, sloten te vervangen in Antwerpen of eender welke stad waar dan ook in Vlaanderen. We kunnen taken van elke complexiteit aan, onze hooggekwalificeerde specialisten hebben uitgebreide ervaring met sloten van elk type - van oud tot ultramodern. We kunnen litto slot vervangen, skg slot vervangen, Locinox slot vervangen, cisa slot vervangen, iseo slot vervangen en elk ander slot vervangen door moderne tegenhangers met hogere betrouwbaarheid. Secure Locks garandeert de hoge professionaliteit van elke vakman, het gebruik van moderne uitrusting, de installatie van alleen hoogwaardige gecertificeerde sloten en de strikte naleving van de vertrouwelijkheidsnormen bij elke klant.

Slot vervangen prijs

De kosten voor het vervangen van sloten kunnen aanzienlijk variëren afhankelijk van het type en merk van het slot, de manier van de installatie, de aanwezigheid van schade in het oude slot, deurblad of veiligheidsbeslag. De kostprijs voor het vervangen van sloten bestaan uit de volgende componenten: de prijzen van sloten en de kosten van de werkuren van een vakman om de oude sloten te demonteren en de nieuwe te installeren.


Onze adviseur helpt u bij het berekenen van de exacte prijs voor de meest voorkomende gevallen als u een verzoek achterlaat op onze website of ons belt. De experts van Secure Locks vervangen uw deurslot aan de goedkoopste prijs in Vlaanderen! En als iemand u aanbiedt om soortgelijk werk nog goedkoper te doen, dan krijgt u 5% korting! Dit op voorwaarde dat als u een goedkopere offerte ons doorgeeft voordat onze vakman aan de slag gaat.