Huisbeveiliging

Om de kans op een inbraak zo klein mogelijk te houden, maakt men best gebruik van beveiligingscamera’s in en rondom de woning. Dit zal inbrekers volledig ontmoedigen!

Indien uw woning ouder is dan 10 jaar verlagen we de BTW van 21% tot 6%!

Als u een slotenmaker vindt die het goedkoper doet dan wij, geven wij u -5% korting op deze goedkopere prijs. Dit op voorwaarde dat de goedkopere offerte is voorgelegd vooraleer de werken gestart zijn.

De beveiligingscamera's hebben twee belangrijke voordelen:

 

 • Door hun aanwezigheid schrikken ze inbrekers af aangezien de kans dat ze opgepakt worden aanzienlijk groter is.
 • Ze houden constant toezicht op de woning! Zo weet u precies wat er in en rondom uw woning gebeurt.

 

We hebben een uitgebreid gamma van verschillende beveiligingscamera's gaande van modellen die geen beelden maken tot modellen die beelden rechtstreeks naar uw mobiele telefoon kunnen sturen. U kunt met ons een afspraak maken om even bij u langs te komen. Aan de hand van een persoonlijk gesprek bepalen we welke beveiligingscamera's best geschikt zijn voor uw vraag. We hebben camera's met de volgende functies:

 

 • Overzicht
 • Persoonsherkenning
 • Identificatie van personen
 • Nummerplaatherkenning
 • Zwart-witcamera's of kleurencamera's
 • Motorzoomlenscamera's
 • Camera's voor binnen en buiten
 • Camera's met dag-nachtzicht en/of ingebouwde infraroodverlichting
 • Verborgen camera's

 

Zoals voor al onze producten werken we enkel samen met betrouwbare partners om onze klanten topkwaliteit te garanderen.

Stel een vraag

Beveiligingscamera

Samen met bewakingssystemen op openbare plaatsen wordt een beveiligingscamera voor thuisgebruik langzamerhand gebruikelijk en zelfs noodzakelijk. Moderne videobewakingsapparatuur is betrouwbaar en veelzijdig, waardoor ze een essentieel onderdeel zijn van het creëren van een veilige omgeving thuis, buitenshuis, in commerciële en openbare ruimtes.

Een modern beveiligingssysteem creëert een aantal kansen en voordelen voor de eigenaar. Een van de belangrijkste:

 • Hoogwaardige videobewaking van het gehele gebied van het object;
 • Video-opname van alle gebeurtenissen die plaatsvinden in de omtrek van het object en hun bewaring (als een beveiligingscamera met een SD-kaart is geïnstalleerd);
 • Video-opname van indringers met de mogelijkheid van identificatie door wetshandhavers;
 • Erkenning van objecten op het grondgebied.

Maar nog belangrijker zijn natuurlijk de gemoedsrust voor het leven en de veiligheid van het gezin en vertrouwen in de veiligheid van eigendommen.


Het assortiment moderne beveiligingcamera's is extreem breed en omvat apparaten van lowtech tot hightech en multifunctioneel. Een van de topverkopers van tegenwoordig is een draadloze full hd wifi beveiligingscamera, naast deze in de lijst met populaire apparaten - beveiligingscamera's met een scherm, beveiligingscamera set met scherm, draadloos met opname en zelfs slimme beveiligingscamera’s, die worden bestuurd via een app voor beveiligingscamera's die op de smartphone is geïnstalleerd. Een 360-gradenweergave van veel moderne beveiligingscamera's maakt zo'n apparaat bijna 'alziend' - natuurlijk als het correct is geïnstalleerd.

Secure Locks Beveiligingscamera's installeren

Alleen een beveiligingscamera kopen is niet genoeg. De volledige werking van bewakingssystemen hangt rechtstreeks af van hoe bekwaam en efficiënt deze is geïnstalleerd. Het zicht van een beveiligingscamera is bijvoorbeeld erg belangrijk, daarom wordt voordat de apparaten worden geïnstalleerd een berekening gemaakt. De kenmerken van de omtrek, die zal worden uitgerust met een bewakingssysteem, worden bestudeerd voor de aanwezigheid van " blinde vlekken 'voor de bewakingscamera buiten 360 °. Daarom is een zelf geïnstalleerd beveiligingscamera systeem voor buiten of binnenshuis, zelfs een dure en ultramoderne, vaak niet effectief genoeg. Vertrouw de keuze en installatie van het systeem toe aan professionals van Secure Locks en u krijgt gegarandeerd een foutloos resultaat!


Ervaren vakmensen van Secure Locks staan klaar om videobewakingssystemen van elke complexiteit te installeren, in privé- en commerciële gebouwen. We weten dat er op elk moment een onvoorspelbare situatie kan ontstaan, dus de specialisten van ons bedrijf staan 24/7 voor u klaar. We werken met videobewakingssystemen van alle toonaangevende merken, we installeren beveiligingscamera’s Vandenborre, Alecto v beveiligingscamera's, Elro beveiligingscamera's, Hubo beveiligingscamera's, Ezviz beveiligingscamera's, Raspberry pi beveiligingscamera's, abus beveiligingscamera's, makro beveiligingscamera's, Sinji beveiligingscamera met Wi-Fi, Coolblue beveiligingscamera's en anderen prompt in alle steden in Vlaanderen.


Secure Locks is uiterst verantwoordelijk voor elke bestelling en garandeert haar klanten de efficiëntie en professionaliteit van de medewerkers, het gebruik van gecertificeerde apparatuur en moderne gereedschappen, evenals de zorgvuldige naleving van alle vertrouwelijkheidsnormen.

Hoeveel kost het om een beveiligingscamera te installeren?

De kosten voor het installeren van een videobewakingssysteem variëren aanzienlijk, afhankelijk van het type camera's, hun aantal, de hoeveelheid werk van de vakmensen in het algemeen, een specifiek merk apparatuur en de hoge kosten ervan. Het installeren van één bewakingscamera buiten met Wi-Fi zal dus in prijs verschillen van het installeren van meerdere camera's in verschillende kamers van het pand. Houd er rekening mee dat de kosten van het geïnstalleerde beveiligingssysteem moeten worden toegevoegd aan de kosten van het werk van onze vakmensen. We installeren beveiligingscamera's "vanaf nul" en voeren ook aanpassingen en vervanging van bestaande apparatuur uit door modernere en hightech apparatuur. Secure Locks biedt een allesomvattende oplossing voor beveiligingsvraagstukken - samen met een videobewakingssysteem kunnen onze technici, indien nodig, inbraakbeveiliging voor ramen installeren of een deurslot vervangen door een moderner en betrouwbaarder exemplaar. Daarnaast voert ons bedrijf alle soorten werken uit, inclusief het plaatsen van sloten van een brievenbus en het vervangen van een afgebroken sleutel.


De exacte berekening van de vertrekkosten van de specialisten van Secure Locks is mogelijk door ons te bellen op 046 709 06 72 of door een verzoek achter te laten op onze website. Reparatiediensten bij Secure Locks zijn de meest betaalbare in Vlaanderen! Vindt u een bedrijf dat hetzelfde werk goedkoper doet, dan krijgt u 5% extra korting als u een aanvraag op onze website indient! Maar op voorwaarde dat u een goedkoper bod aangeeft voordat onze vakman aan de slag gaat.