Over ons

Secure Locks is een bedrijf dat installatie, reparatie, tuning en openen van sloten en andere beveiligingssystemen levert. Wij noemen onszelf met vol vertrouwen een inbraakpreventiebedrijf, want het is de moderne alomvattende preventie van ongeoorloofde inbraken in het pand die de hoofdrichting van onze activiteit is. Moderne inbraakpreventie omvat niet alleen de installatie van vandalismebestendige sloten en beveiligingssystemen voor ramen, maar ook de installatie van camera's en alarmsystemen. De beste oplossingen op dit gebied zijn complex, houden rekening met de kleinste nuances en laten geen mazen in de wet achter voor aanvallers.

Naast inbraakbeveiligingssystemen voeren we alle soorten slotenmakerswerk uit: reparatie van sloten, openen van deuren en ramen, onderhoud en vervanging, reparatie en productie van sleutels. Ervaren vakmensen van Secure Locks staan op elk moment klaar om uw oproep te beantwoorden en garanderen u snel en kwalitatief hoogstaand werk.

Onze voordelen:

24/7 service - onze vakmensen staan op elk moment en elke dag van de week voor u klaar;
Alleen gekwalificeerde vakmensen: elk van onze slotenmakers onderscheidt zich door hoge professionaliteit en uitgebreide ervaring;
De beste prijs: de prijzen voor het werk van onze ambachtslieden zijn de beste in Vlaanderen;
Uitzonderlijke kwaliteit van het werk - u kunt er zeker van zijn dat alles vlekkeloos verloopt;
Het gebruik van alleen bruikbare, gecertificeerde, moderne uitrusting en gereedschappen.

Prijs

De kostprijs van het werk van de Secure Locks-vakmensen is de meest democratische in Vlaanderen! Als u een bedrijf vindt dat klaar is om soortgelijke werken goedkoper uit te voeren, geven wij u 5% extra korting!

Kwaliteit

Bij ons werk gebruiken we alleen gecertificeerde gereedschappen en hoogwaardige apparatuur.Secure Locks heeft kwaliteitscertificaten van 's werelds toonaangevende toegangsbedrijven, waaronder twee certificaten van de wereldleider op dit gebied - het Zweedse bedrijf ASSA ABLOY. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Resultaat

We garanderen een uitzonderlijke kwaliteit van het werk en de snelle uitvoering ervan door een ervaren verantwoordelijke vakman. Alle soorten reparatie, foutopsporing en vervanging van sloten en beveiligingssystemen zijn gegarandeerd. Wij geven 24/7 om uw veiligheid en de integriteit van uw eigendom!