Slotenmaker > Antwerpen

Slotenmaker in Antwerpen 24/7

Slotenmaker Antwerpen staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u ter beschikking. Bent u buitengesloten, is er bij u thuis ingebroken of is uw sleutel gebroken? Dankzij onze spoedservice zijn wij zeer snel ter plaatse, zodat u spoedig weer in uw woning kunt. Secure Locks werkt uitsluitend samen met betrouwbare en erkende slotenmakers. Naast ons assortiment veiligheidsloten hebben wij een uitgebreid gamma beveiligingscamera’s. Van simpele modellen tot camera’s die u via uw smartphone bedient. Een slotenmaker helpt u bij problemen met uw sleutel, sloten en deuren. U kunt ons inschakelen bij inbraakschade en preventieve inbraakbeveiliging. Wij hanteren goedkope prijzen en bieden een zeer hoge service aan. Indien u nieuwe sloten wilt kopen, geef ons een bericht. In verband met de Corona hygiëne maatregelen komt één van onze techniekers bij u langs op locatie. Zij hebben alle maten sloten bij zich en beantwoorden al uw vragen.

Stel een vraag

We zijn gespecialiseerd in:

Openen van sloten
Plaatsen en herstellen van sloten
Inbraakpreventie
Huisbeveiliging
Bijmaken van sleutels
Plaatsing van video- en parlofonie
Plaatsing van toegangscontrole
Plaatsen van kluizen

Goedkope slotenmaker Antwerpen

Wij werken met heldere en vaste tarieven. Mocht u bij iemand anders een goedkoper tarief vinden voor dezelfde service? Dan hanteren wij de goedkope prijs met 5% korting. Dat is wat u van een goedkope slotenmaker Antwerpen mag verwachten. Er is slechts één voorwaarde aan verbonden en dat is dat de goedkopere offerte aan ons is voorgelegd voordat wij starten met de werkzaamheden. Wij bieden een hoge service, snelle reactietijd en goedkope tarieven. Indien uw woning ouder is dan 10 jaar brengen wij geen 21% btw in rekening, maar slechts 6% BTW. Wilt u meer weten over onze producten en service? Maak een afspraak, wij komen graag bij u langs om te kijken welke sloten het beste bij uw woning en wensen passen.

Buitengesloten

Bent u uw sleutels kwijt, is de sleutel afgebroken in slot of is het slot kapot? Niets is zo vervelend om buitengesloten te zijn. De specialisten van Slotenmaker Antwerpen openen snel uw slot. Bent u buitengesloten Antwerpen? Wij helpen u spoedig van dit probleem af. In de meeste gevallen openen wij schadevrij de deur. Soms is het noodzakelijk om het slot te vervangen, bijvoorbeeld wanneer het slot defect blijkt te zijn. Slotenmaker Antwerpen kijkt altijd naar de meest gunstige oplossing voor u. Is er een slot in uw woning of bedrijfspand geforceerd? Onze slotenmaker is snel ter plekke. We maken de deur voor u open en herstellen zo spoedig mogelijk de inbraakschade aan uw deuren of ramen. Indien gewenst plaatsen we inbraakbeveiliging om uw pand veiliger te maken.

Voordelen slotenmaker Antwerpen

  • 24/7 slotenservice (ook spoed)
  • Zeer snel ter plaatse
  • Heldere, vaste tarieven en 5% korting indien u elders goedkoper vindt
  • 6% BTW bij woningen ouder dan 10 jaar
  • Betrouwbaar en lokale slotenmaker Vlaanderen
  • Gediplomeerde slotenmakers
  • Tot 5 jaar garantie

Onze prijzen:

Vertrouw niet een slotenmaker die zijn prijzen niet vermeldt. Hieronder vindt u de prijzen die afhankelijk zijn van het tijdstip van de dag. Ze zijn exclusief BTW.
  • Dag bezoek vanaf 40 tot 85€ + vervoerskosten 35€ (8u - 17u)
  • Avond bezoek vanaf 65 tot 105€ + vervoerskosten 35€ (17u - 22u)
  • Nacht bezoek vanaf 85 tot 125€ + vervoerskosten 35€ (22u - 8u)
Ons bedrijf is onder andere werkzaam in de volgende steden: Brasschaat, Brecht, Geel, Heist-op-den-Berg, Lier, Mechelen, Mol, Schoten en Turnhout.
24/7 beschikbaar! 1
-5% korting indien u elders goedkoper vindt! 2
BTW: 6% bij woningen ouder dan 10 jaar! 3
Tot 5 jaar garantie! 4
Zeer snel ter plaatse! 5
Hoog aantal geholpen klanten in Vlaanderen! 6