Slotenmaker > Brecht

Slotenmaker in Brecht 24/7

Slotenmaker Brecht staat dag en nacht voor u klaar. Voor zowel reguliere als voor spoedklussen. Binnen een half uur zijn wij ter plaatse om de schade na een inbraak te herstellen. Ook wanneer u zich heeft buitengesloten, belt u met onze slotenmaker spoed service. Ons werkgebied is Brecht en omgeving. Wij komen graag bij u langs om de sloten te vervangen en om u van goed advies te voorzien over veiligheid. Voor zowel particulieren als bedrijven is slotenmaker Brecht de beste en de goedkoopste. Secure Locks heeft een groot assortiment sloten. Van kerntrekbeslag, pensloten tot cilindersloten. Ook kunt u bij ons terecht voor zaken zoals een beveiligingscamera kopen. Wij geven tot 5 jaar garantie op sloten en rekenen bij sloten vervangen slechts 6% BTW indien uw woning ouder is dan 10 jaar. Indien u nieuwe sloten wilt kopen, maak dan graag een afspraak. In verband met de Corona hygiëne maatregelen komt één van onze techniekers bij u langs op locatie. Zij hebben alle maten sloten bij zich en beantwoorden al uw vragen.

Stel een vraag

We zijn gespecialiseerd in:

Openen van sloten
Plaatsen en herstellen van sloten
Inbraakpreventie
Huisbeveiliging
Bijmaken van sleutels
Plaatsing van video- en parlofonie
Plaatsing van toegangscontrole
Plaatsen van kluizen

Goedkope slotenmaker Brecht

Slotenmaker Brecht rekent met vaste en transparante tarieven. Indien u bij een andere slotenmaker een lagere offerte ontvangt, hanteren wij dat tarief minus 5%. Daarom zijn wij altijd een goedkope slotenmaker. Er is slechts één voorwaarde aan verbonden en dat is dat de lagere externe offerte aan ons is voorgelegd voordat wij starten met de werkzaamheden. Wij bieden een hoge service, snelle reactietijd en goedkope tarieven. Bij huizen en bedrijfspanden die ouder zijn dan 10 jaar rekenen wij niet 21% maar slechts 6% BTW. Voordelig sloten vervangen doe je dan ook bij slotenmakerij Brecht. Maak een afspraak, zodat we samen kunnen kijken hoe we uw huis of kantoorpand veiliger maken.

Buitengesloten

U bent buitengesloten omdat u bijvoorbeeld de sleutels kwijt bent, de sleutel afgebroken in slot zit of het slot kapot is door inbraak. Schakel slotenmaker Brecht in, wij zorgen ervoor dat u weer snel en veilig uw huis of bedrijfspand in kunt. Meestal kunnen wij de deur zonder schade te veroorzaken openen. Echter in sommige gevallen is het noodzakelijk om het slot te vervangen. Dit is het geval wanneer het slot defect is. Onze slotenmaker zorgt altijd voor de meest voordelige en beste oplossing. Wij hebben een spoed slotenservice, dus wanneer u bent buitengesloten kunt u ons direct bellen. Wij zijn zeer snel te plaatse om de deur te openen en eventueel een herstel reparatie uit te voeren bij inbraakschade. Daarnaast geven wij ook advies over hoe huis beveiligen tegen inbraak.

Voordelen slotenmaker Brecht

  • 24/7 sloten reparatie service (ook spoed)
  • Zeer snel ter plekke
  • Transparante, vaste tarieven en 5% korting indien u elders goedkoper vindt
  • 6% BTW bij woningen ouder dan 10 jaar
  • Betrouwbaar en lokaal
  • Gediplomeerde slotenmakers
  • Tot 5 jaar garantie

Onze prijzen:

Vertrouw niet een slotenmaker die zijn prijzen niet vermeldt. Hieronder vindt u de prijzen die afhankelijk zijn van het tijdstip van de dag. Ze zijn exclusief BTW.
  • Dag bezoek vanaf 40 tot 85€ + vervoerskosten 35€ (8u - 17u)
  • Avond bezoek vanaf 65 tot 105€ + vervoerskosten 35€ (17u - 22u)
  • Nacht bezoek vanaf 85 tot 125€ + vervoerskosten 35€ (22u - 8u)
Ons bedrijf is onder andere werkzaam in de volgende steden: Antwerpen, Brasschaat, Geel, Heist-op-den-Berg, Lier, Mechelen, Mol, Schoten en Turnhout.
24/7 beschikbaar! 1
-5% korting indien u elders goedkoper vindt! 2
BTW: 6% bij woningen ouder dan 10 jaar! 3
Tot 5 jaar garantie! 4
Zeer snel ter plaatse! 5
Hoog aantal geholpen klanten in Vlaanderen! 6