Slotenmaker > Brasschaat

Slotenmaker in Brasschaat 24/7

Slotenmaker Brasschaat is 24 uur per dag en 7 dagen in de week direct bereikbaar. Bent u buitengesloten huis of heeft u de sleutels verloren? Bel gelijk met slotenmaker Brasschaat. Wij bieden een spoedservice aan, waardoor we zeer snel ter plekke zijn. Wij verhelpen uw probleem, zodat u snel uw woning weer veilig in kan. Secure Locks werkt samen met enkel betrouwbare en opgeleide slotenmakers. Wij bieden een ruim assortiment sloten en beveiligingscamera’s voor buiten en binnen aan. Goedkope prijzen en hoge service. Wilt u meer weten over onze service en producten? Neem dan gerust contact met ons op. We komen bij u langs om u te helpen met de beste beveiliging voor uw huis of bedrijfspand. U kunt ons ook inschakelen bij inbraakschade en anti inbraak beveiliging. Wilt u sloten kopen, maak dan een afspraak. In verband met de Corona hygiëne maatregelen komt een technieker van slotenmaker Brasschaat bij u langs op locatie. Zij hebben alle maten sloten bij zich.

Stel een vraag

We zijn gespecialiseerd in:

Openen van sloten
Plaatsen en herstellen van sloten
Inbraakpreventie
Huisbeveiliging
Bijmaken van sleutels
Plaatsing van video- en parlofonie
Plaatsing van toegangscontrole
Plaatsen van kluizen

Goedkope slotenmaker Brasschaat

Wij zijn een goedkope slotenmaker Brasschaat en hanteren helderen tarieven. Mocht u bij een andere slotenmaker een goedkopere offerte ontvangen, dan hanteren wij deze prijs. En dat is nog niet alles, daarbovenop ontvangt u 5% korting. Er is slechts één voorwaarde aan verbonden en dat is dat de goedkopere offerte aan ons is voorgelegd voordat wij starten met de werkzaamheden. Wij bieden een hoge service, snelle reactietijd en goedkope tarieven. Heeft u een huis ouder dan 10 jaar? Dan rekenen wij geen 21% btw, maar slechts 6% BTW. Dat is maar liefst 15% korting! Bij slotenmaker Brasschaat bent u altijd in veilige handen en dat tegen lage prijzen. We komen bij u thuis langs om te kijken welke sloten het beste bij uw woonsituatie horen.

Buitengesloten

Bent u uw sleutels kwijt, is het slot kapot of uw sleutel afgebroken in het slot? Kortom, bent u buitengesloten van uw huis? Geen probleem, bel de spoedservice van slotenmakerij Brasschaat. Wij zijn snel ter plaatse om u weer in huis te laten. Het is bijna altijd mogelijk om uw deur schadevrij te openen. Indien het slot stuk is of beschadigd, dan is het noodzakelijk om deze te vervangen. Ook daarbij kan Slotenmaker Brasschaat u helpen. Uiteraard kijken wij altijd naar de meest voordelige en veilige oplossing. Zijn er sloten in uw huis of bedrijf geforceerd? Onze slotenmaker kan zeer snel ter plekke zijn. Wij openen de deuren en herstellen direct de inbraakschade. Desgewenst plaatsen wij een inbraakbeveiliging om uw pand of huis veiliger te maken. Neem contact met ons op.

Voordelen slotenmaker Brasschaat

  • 24/7 slotenservice (ook spoed)
  • Zeer snel ter plaatse
  • Heldere, vaste tarieven en 5% korting indien u elders goedkoper vindt
  • 6% BTW bij woningen ouder dan 10 jaar
  • Betrouwbaar en lokaal
  • Gediplomeerde slotenmakers
  • Tot 5 jaar garantie

Onze prijzen:

Vertrouw niet een slotenmaker die zijn prijzen niet vermeldt. Hieronder vindt u de prijzen die afhankelijk zijn van het tijdstip van de dag. Ze zijn exclusief BTW.
  • Dag bezoek vanaf 40 tot 85€ + vervoerskosten 35€ (8u - 17u)
  • Avond bezoek vanaf 65 tot 105€ + vervoerskosten 35€ (17u - 22u)
  • Nacht bezoek vanaf 85 tot 125€ + vervoerskosten 35€ (22u - 8u)
Ons bedrijf is onder andere werkzaam in de volgende steden: Antwerpen, Brecht, Geel, Heist-op-den-Berg, Lier, Mechelen, Mol, Schoten en Turnhout.
24/7 beschikbaar! 1
-5% korting indien u elders goedkoper vindt! 2
BTW: 6% bij woningen ouder dan 10 jaar! 3
Tot 5 jaar garantie! 4
Zeer snel ter plaatse! 5
Hoog aantal geholpen klanten in Vlaanderen! 6