Slotenmaker > Lier

Slotenmaker in Lier 24/7

Slotenmaker Lier is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij openen uw deur of slot, herstellen schade van een inbraak en plaatsen anti inbraak sloten. Dankzij onze spoedservice is de slotenmaker binnen 30 minuten ter plekke. Bij de slotenmaker in Lier kunt u altijd terecht voor bijmaken van sleutels, sloten vervangen, openen van sloten, raam- en deurbeveiliging, beste beveiligingssysteem en toegangscontrole. Wij geven advies op maat over hoe huis beveiligen tegen inbraak. Bij Secure Locks werken we met ervaren en erkende slotenmakers verspreid over Vlaanderen. Slotenmaker Lier centrum staat dag en nacht voor u klaar bij spoed reparaties, bijvoorbeeld als u zichzelf heeft buitengesloten. Profiteer van onze uitstekende service. Wilt u sloten kopen, laat het ons weten. In verband met de Corona hygiëne maatregelen komt een technieker van slotenmaker Lier bij u langs op locatie. Zij hebben alle maten sloten bij zich.

Stel een vraag

We zijn gespecialiseerd in:

Openen van sloten
Plaatsen en herstellen van sloten
Inbraakpreventie
Huisbeveiliging
Bijmaken van sleutels
Plaatsing van video- en parlofonie
Plaatsing van toegangscontrole
Plaatsen van kluizen

Goedkope slotenmaker in Lier

U hoeft niet langer te zoeken naar een goedkope slotenmaker in Lier. Bij Secure Locks geven wij namelijk een laagste prijsgarantie. Ontvangt u bij een andere slotenmaker een goedkoper tarief? Dan hanteren wij deze prijs met 5% korting. Er is slechts één voorwaarde verbonden aan onze laagste prijsgarantie en dat is dat de goedkopere offerte aan ons is voorgelegd vóórdat wij starten met de werkzaamheden. Slotenmaker Lier biedt hoge service, is snel ter plekke en hanteert transparante prijzen. Naast de laagste prijs en 5 jaar garantie op hang- en sluitwerk ontvangt u ook een voordelig BTW-tarief. Indien uw woning 10 jaar of ouder is, rekenen wij geen 21% maar slechts 6% BTW. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan voor sloten vervangen of beveiligingssysteem aanleggen.

Buitengesloten in Lier

Buitengesloten in Lier? De slotenmaker opent uw deur schadevrij. Staat u voor een dichte deur en liggen uw sleutels nog binnen? Is de sleutel afgebroken in slot of het slot kapot? Onze slotenmaker in Lier komt u direct te hulp. Voor spoed klussen zijn wij 24/7 bereikbaar en meestal binnen 30 minuten al aanwezig om u te helpen. Wij kijken eerst of we schadevrij de deur kunnen openen. Indien de sleutel is afgebroken in het slot, kijken we of het mogelijk is om deze eruit te halen. In 90% van de gevallen is dit helaas niet mogelijk. We boren dan het cilinderslot eruit en vervangen het slot in de deur. Wij kijken altijd naar de meest gunstige en veilige oplossing voor u. Bij slotenmaker Lier betaalt u de laagste prijs voor een vakkundige slotenmaker.

Voordelen slotenmaker Lier

  • 24/7 sloten service (ook spoed)
  • Zeer snel ter plekke
  • Laagste prijs garantie en 5% korting indien u elders goedkoper vindt
  • 6% BTW bij woningen ouder dan 10 jaar
  • Betrouwbaar en lokale slotenmaker Vlaanderen
  • Gediplomeerde slotenmakers
  • Tot 5 jaar garantie

Onze prijzen:

Vertrouw niet een slotenmaker die zijn prijzen niet vermeldt. Hieronder vindt u de prijzen die afhankelijk zijn van het tijdstip van de dag. Ze zijn exclusief BTW.
  • Dag bezoek vanaf 40 tot 85€ + vervoerskosten 35€ (8u - 17u)
  • Avond bezoek vanaf 65 tot 105€ + vervoerskosten 35€ (17u - 22u)
  • Nacht bezoek vanaf 85 tot 125€ + vervoerskosten 35€ (22u - 8u)
Ons bedrijf is onder andere werkzaam in de volgende steden: Antwerpen, Brasschaat, Brecht, Geel, Heist-op-den-Berg, Mechelen, Mol, Schoten en Turnhout.
24/7 beschikbaar! 1
-5% korting indien u elders goedkoper vindt! 2
BTW: 6% bij woningen ouder dan 10 jaar! 3
Tot 5 jaar garantie! 4
Zeer snel ter plaatse! 5
Hoog aantal geholpen klanten in Vlaanderen! 6