Slotenmaker > Heist-op-den-Berg

Slotenmaker in Heist-op-den-Berg 24/7

Slotenmaker Heist op den Berg staat gereed voor het openen en vervangen van alle sloten in en rondom uw woning of bedrijfspand. Wij maken de sloten op deuren, ramen, schuifpuien en kluissloten open. Daarnaast plaatsen en vervangen wij hang- en sluitwerk. Zit de sleutel afgebroken in slot of bent u uw sleutels kwijt? Is het slot defect of zitten de sleutels nog aan de binnenkant van de deur? De slotenmaker in regio Heist op den Berg staat voor u klaar. Wij werken en snel en veilig. Door onze spoedservice zijn wij 24/7 bereikbaar. Secure Locks werkt samen met betrouwbare en erkende slotenmakers. Naast ons ruime assortiment veiligheidsloten bieden wij ook uitgebreid gamma beveiligingscamera’s en toegangscontrole. Vraag een gratis offerte aan. Wilt u nieuwe sloten kopen? Maak dan een afspraak met slotenmaker Heist op den Berg. In verband met de Corona hygiëne maatregelen komt één van onze techniekers bij u op locatie langs. Zij hebben alle maten sloten bij zich en geven uitleg over het hang- en sluitwerk.

Stel een vraag

We zijn gespecialiseerd in:

Openen van sloten
Plaatsen en herstellen van sloten
Inbraakpreventie
Huisbeveiliging
Bijmaken van sleutels
Plaatsing van video- en parlofonie
Plaatsing van toegangscontrole
Plaatsen van kluizen

Goedkope slotenmaker

Slotenmaker Heist op den Berg Molenstraat is de goedkope slotenmaker bij u in de buurt. Wij geven een laagste prijsgarantie af. Indien u een goedkopere offerte van een andere slotenmaker heeft, dan geven wij u die prijs minus 5% korting. Er is slechts één voorwaarde aan verbonden. Voordat de werkzaamheden starten heeft u de goedkopere offerte aan ons voorgelegd. Wij bieden een hoge service, snelle reactietijd en goedkope tarieven. Bovendien ontvangt u tot 5 jaar garantie op ons hang- en sluitwerk. Heeft u een woning die ouder dan 10 jaar is? Dan brengen wij geen 21% btw, maar slechts 6% BTW in rekening. Wij zijn de goedkope slotenmaker in Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor sloten vervangen, bijmaken van sleutels, openen van sloten, huisbeveiliging, plaatsing van kluizen en toegangscontrole.

Buitengesloten

Bent u buitengesloten, bent u de sleutel kwijt, draait uw slot door, is bij u ingebroken of is uw sleutel afgebroken? Wij zijn een gespecialiseerd slotenmaker bedrijf werkzaam in de regio Heist op den Berg. Wij bieden een 24/7 spoedservice aan voor het openen van deuren. Gemiddeld zijn wij binnen 30 minuten op locatie, waardoor wij uw deur snel openen. Sloten op deuren zijn belangrijk, ze beschermen namelijk uw gezin en bezittingen. Toch kan iemand de sleutels kwijt zijn of erger er is ingebroken. Slotenmaker Heist op den Berg staat dan voor u klaar! Wij openen alle soorten deuren en sloten zonder schade en herstellen de inbraakschade op vakkundige wijze. Onder onze spoedservice valt ook het vervangen van sloten. Indien gewenst plaatsen we een inbraakbeveiliging op uw woning of bedrijfspand.

Voordelen slotenmaker Heist op den Berg

  • Spoedservice 24/7 telefonisch bereikbaar
  • Zeer snel ter plaatse
  • Transparantie tarieven en 5% korting indien u elders goedkoper vindt
  • 6% BTW bij woningen ouder dan 10 jaar
  • Betrouwbaar en lokale slotenmaker Vlaanderen
  • Gediplomeerde slotenmakers
  • Tot 5 jaar garantie

Onze prijzen:

Vertrouw niet een slotenmaker die zijn prijzen niet vermeldt. Hieronder vindt u de prijzen die afhankelijk zijn van het tijdstip van de dag. Ze zijn exclusief BTW.
  • Dag bezoek vanaf 40 tot 85€ + vervoerskosten 35€ (8u - 17u)
  • Avond bezoek vanaf 65 tot 105€ + vervoerskosten 35€ (17u - 22u)
  • Nacht bezoek vanaf 85 tot 125€ + vervoerskosten 35€ (22u - 8u)
Ons bedrijf is onder andere werkzaam in de volgende steden: Antwerpen, Brasschaat, Brecht, Geel, Lier, Mechelen, Mol, Schoten en Turnhout.
24/7 beschikbaar! 1
-5% korting indien u elders goedkoper vindt! 2
BTW: 6% bij woningen ouder dan 10 jaar! 3
Tot 5 jaar garantie! 4
Zeer snel ter plaatse! 5
Hoog aantal geholpen klanten in Vlaanderen! 6