Slotenmaker > Turnhout

Slotenmaker in Turnhout 24/7

Is uw slot kapot, zijn uw sleutels gestolen of wilt u gewoon goede sloten? Bij slotenmaker Turnhout kunt u terecht voor het openen en vervangen van alle sloten in en rondom uw huis of bedrijfspand. Wij plaatsen, vervangen en repareren ieder type slot. Wilt u nieuwe sloten en sleutels of uw sloten vervangen? Secure Locks heeft veel verschillende soorten sloten en beveiligingssystemen. Wij werken alleen met de beste sloten waarbij wij letten op kwaliteit, veiligheid en zekerheid. Vraag een gratis offerte aan. Zit de sleutel afgebroken in slot of bent u uw sleutels kwijt? Is het slot defect of zitten de sleutels nog aan de binnenkant van de deur? De slotenmaker in regio Turnhout staat voor u klaar. Dankzij onze spoed reparatie service zijn wij 24/7 bereikbaar en snel bij u op locatie. Wilt u sloten kopen? Maak telefonisch een afspraak. In verband met de Corona hygiëne maatregelen komt een technieker van slotenmaker Turnhout bij u langs op locatie. Zij geven u uitleg over de verschillende sloten. Tevens hebben zij alle maten sloten bij zich.

Stel een vraag

We zijn gespecialiseerd in:

Openen van sloten
Plaatsen en herstellen van sloten
Inbraakpreventie
Huisbeveiliging
Bijmaken van sleutels
Plaatsing van video- en parlofonie
Plaatsing van toegangscontrole
Plaatsen van kluizen

Goedkope slotenmaker

De goedkope slotenmaker is gevestigd in Turnhout. Wij bieden aan onze klanten de laagste prijsgarantie. Mocht u toch een goedkopere prijs ontvangen van een andere slotenmaker, dan hanteren wij ook deze prijs minus een extra 5% korting. Er is slechts één voorwaarde aan verbonden. Voordat de werkzaamheden starten heeft u de goedkopere offerte aan ons voorgelegd. Bij sloten vervangen en monteren bieden wij een hoge service en scherpe tarieven. Bovendien ontvangt u op ons hang- en sluitwerk tot 5 jaar garantie. Wilt u de sloten vervangen in een woning die ouder is dan 10 jaar? Dan brengen wij slechts 6% BTW in rekening. Secure Locks is de goedkope slotenmaker in Vlaanderen. Wij werken samen met betrouwbare en deskundige slotenmakers.

Buitengesloten

Niets is zo vervelend als buitengesloten te zijn van je eigen huis. Dit kan komen doordat u de sleutel kwijt bent, uw slot doordraait, uw sleutel afgebroken is of nog erger er is bij u ingebroken. Indien u buitengesloten bent, belt u direct slotenmaker Turnhout. Wij bieden een 24/7 spoedservice aan voor het openen van sloten en herstellen ook de inbraakschade aan uw ramen of deuren. Slotenmaker Turnhout is snel ter plekke om u weer in huis te laten. Het is overigens bijna altijd mogelijk om uw deur schadevrij te openen. Indien het slot geforceerd is en daardoor stuk is, zijn wij genoodzaakt deze te vervangen. Wij kijken altijd naar de meest gunstige en veilige oplossing voor u. U kunt ook bij slotenmaker Turnhout terecht voor inbraakbeveiliging, sleutel bijmaken, openen van sloten en kluizen. Neem daarover contact met ons op.

Voordelen slotenmaker Turnhout

  • Spoedservice 24/7 telefonisch bereikbaar
  • Zeer snel ter plekke
  • Transparantie tarieven en 5% korting indien u elders goedkoper vindt
  • 6% BTW bij huizen ouder dan 10 jaar
  • Betrouwbaar en lokale slotenmaker Vlaanderen
  • Gediplomeerde slotenmakers
  • Tot 5 jaar garantie

Onze prijzen:

Vertrouw niet een slotenmaker die zijn prijzen niet vermeldt. Hieronder vindt u de prijzen die afhankelijk zijn van het tijdstip van de dag. Ze zijn exclusief BTW.
  • Dag bezoek vanaf 40 tot 85€ + vervoerskosten 35€ (8u - 17u)
  • Avond bezoek vanaf 65 tot 105€ + vervoerskosten 35€ (17u - 22u)
  • Nacht bezoek vanaf 85 tot 125€ + vervoerskosten 35€ (22u - 8u)
Ons bedrijf is onder andere werkzaam in de volgende steden: Antwerpen, Brasschaat, Brecht, Geel, Heist-op-den-Berg, Lier, Mechelen, Mol en Schoten.
24/7 beschikbaar! 1
-5% korting indien u elders goedkoper vindt! 2
BTW: 6% bij woningen ouder dan 10 jaar! 3
Tot 5 jaar garantie! 4
Zeer snel ter plaatse! 5
Hoog aantal geholpen klanten in Vlaanderen! 6