Slotenmaker > Geel

Slotenmaker in Geel 24/7

Slotenmaker Geel staat dag en nacht voor u klaar. Bent u buitengesloten, sleutel afgebroken in slot of bent u uw sleutels kwijt? Bel direct met Slotenmaker Geel, wij bieden een spoed service aan en zijn dan ook 24/7 bereikbaar. Secure Locks bestaat uit ervaren en betrouwbare slotenmakers verspreidt over heel Vlaanderen. Ook in Geel kunt u bij ons terecht voor reparaties, sloten vervangen, openen van sloten, raam- en deurbeveiliging, beveiligingscamera’s en het bijmaken van sleutels. Wij zijn experts op het gebied van huis beveiligen. Niemand wil te maken krijgen met inbraak of onveilige situaties in huis. Wij komen graag bij u thuis langs om u advies op maat te geven over huisbeveiliging en inbraakpreventie. Indien u sloten wilt kopen, maak dan telefonisch een afspraak. In verband met de Corona hygiëne maatregelen komt een technieker van slotenmaker Geel bij u langs op locatie. Zij hebben alle maten sloten bij zich en beantwoorden al uw vragen.

Stel een vraag

We zijn gespecialiseerd in:

Openen van sloten
Plaatsen en herstellen van sloten
Inbraakpreventie
Huisbeveiliging
Bijmaken van sleutels
Plaatsing van video- en parlofonie
Plaatsing van toegangscontrole
Plaatsen van kluizen

Goedkope slotenmaker Geel

Over prijzen bij de goedkope slotenmaker Geel hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij werken namelijk met vaste en transparantie prijzen. Wij geven bovendien een laagste prijsgarantie. Ontvangt u bij een andere slotenmaker een goedkoper tarief? Dan hanteren wij deze prijs met 5% korting. Er is slechts één voorwaarde verbonden aan onze laagste prijsgarantie en dat is dat de goedkopere offerte aan ons is voorgelegd vóórdat wij starten met de werkzaamheden. Slotenmaker Geel biedt hoge service, snelle reactietijd en de goedkoopste tarieven. Bovendien brengen wij geen 21 maar slechts 6% BTW in rekening indien uw woning 10 jaar of ouder is. Wilt u meer weten over onze sloten en het beste beveiligingssysteem voor uw woning of bedrijfspand? Maak dan een afspraak, wij komen bij u langs en geven advies op maat.

Buitengesloten

U bent buitengesloten doordat u de sleutels kwijt bent, de sleutel afgebroken in slot zit of het slot kapot is. Wij verhelpen uw probleem. Slotenmaker uit Geel komt direct naar u toe. Ongeacht het weer, ijzig koud of 35 graden, wij zijn zeer snel ter plekke en dat 24/7. Wij kijken eerst of we schadevrij de deur kunnen openen. Bent u buitengesloten doordat de sleutel in het slot is afgebroken? Dan kijken wij eerst of we de afgebroken sleutel uit het slot kunnen halen. Indien dit niet lukt, boren we het cilinderslot eruit en plaatsen direct een nieuw slot op de deur. Als tip geven we mee dat het verstandig is uw sleutels iedere 3 jaar te vervangen. Veel soorten metalen krijgen te maken met metaal moeheid. Op tijd uw sleutels vervangen is goedkoper dan sloten vervangen.

Voordelen slotenmaker Geel

  • 24/7 sloten service (ook spoed)
  • Zeer snel ter plekke
  • Heldere, vaste tarieven en 5% korting indien u elders goedkoper vindt
  • 6% BTW bij woningen ouder dan 10 jaar
  • Betrouwbaar en lokale slotenmaker Vlaanderen
  • Gediplomeerde slotenmakers
  • Tot 5 jaar garantie

Onze prijzen:

Vertrouw niet een slotenmaker die zijn prijzen niet vermeldt. Hieronder vindt u de prijzen die afhankelijk zijn van het tijdstip van de dag. Ze zijn exclusief BTW.
  • Dag bezoek vanaf 40 tot 85€ + vervoerskosten 35€ (8u - 17u)
  • Avond bezoek vanaf 65 tot 105€ + vervoerskosten 35€ (17u - 22u)
  • Nacht bezoek vanaf 85 tot 125€ + vervoerskosten 35€ (22u - 8u)
Ons bedrijf is onder andere werkzaam in de volgende steden: Antwerpen, Brasschaat, Brecht, Heist-op-den-Berg, Lier, Mechelen, Mol, Schoten en Turnhout.
24/7 beschikbaar! 1
-5% korting indien u elders goedkoper vindt! 2
BTW: 6% bij woningen ouder dan 10 jaar! 3
Tot 5 jaar garantie! 4
Zeer snel ter plaatse! 5
Hoog aantal geholpen klanten in Vlaanderen! 6