Slotenmaker > Mol

Slotenmaker in Mol 24/7

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 terecht bij slotenmaker Mol. Heeft u zichzelf buitengesloten, bent u de sleutels verloren of heeft u inbraakschade? Neem direct contact op met slotenmaker Mol. Wij zijn binnen 30 minuten ter plaatse om uw deur te openen en eventuele schade na een inbraak te herstellen. Niet alleen voor spoed reparaties kunt u bij Secure Locks in Mol terecht, maar ook voor sloten vervangen, sleutel bijmaken, openen van sloten en kluizen, raam- en deurbeveiliging, huis beveiligen alarmsysteem, plaatsing van toegangscontrole en kluizen. Wij komen graag bij u langs voor een advies op maat op gebied van veiligheid. Wij beschikken over een verschillende soorten sloten alsmede bewakingscamera’s voor uw woning of bedrijf. Met of zonder beeld en bediening via smartphone. Contacteer ons. Wanneer u sloten wilt kopen, geef ons dan een bericht. In verband met de Corona hygiëne maatregelen komt een technieker van slotenmaker Mol bij u langs op locatie. Zij hebben alle maten sloten bij zich.

Stel een vraag

We zijn gespecialiseerd in:

Openen van sloten
Plaatsen en herstellen van sloten
Inbraakpreventie
Huisbeveiliging
Bijmaken van sleutels
Plaatsing van video- en parlofonie
Plaatsing van toegangscontrole
Plaatsen van kluizen

Goedkope slotenmaker

Secure Locks werkt samen met betrouwbare en erkende slotenmakers in Vlaanderen. Wij bieden hoge kwaliteit service en producten. U ontvangt op ons hang- en sluitwerk tot 5 jaar garantie. Bovendien zijn wij een goedkope slotenmaker met laagste prijsgarantie. Mocht u bij een andere slotenmaker een lagere offerte ontvangen, dan hanteren wij dit tarief minus 5%. Er is slechts één voorwaarde aan verbonden. U dient de lagere offerte te overleggen voordat wij starten met de werkzaamheden. Naast onze laagste prijsgarantie bieden wij een hoge service, snelle reactietijd en veilige oplossingen voor uw woningen of kantoorpand. Bij sloten vervangen in woningen die ouder zijn dan 10 jaar rekent slotenmaker Mol wij géén 21%, maar slechts 6% BTW.

Buitengesloten

Heeft u de sleutels binnen laten liggen of zit de sleutel aan de binnenkant van het slot? Dan heeft u zichzelf buitengesloten. Dit is natuurlijk heel vervelend, in dit soort situaties kunt u vertrouwen op slotenmaker Mol. Wij helpen u weer snel naar binnen. U kunt ook buitengesloten zijn omdat de sleutel afgebroken in slot zit of het slot kapot is vanwege inbraak. Bel dan altijd direct met slotenmaker Mol. Wij hebben een 24/7 spoed service, zijn zeer snel ter plekke en zorgen ervoor dat u weer snel uw huis binnen kunt. Wij kunnen in de meeste gevallen uw deuren schadevrij openen met behoud van sloten en sleutels, zonder de cilinder of het oplegslot uit te hoeven boren. Is het slot kapot, dan vervangen wij ter plekke het slot, zodat u altijd veilig uw deur weer op slot kunt doen.

Voordelen slotenmaker Mol

  • 24/7 sloten reparatie service (ook spoed)
  • Zeer snel ter plaatse
  • Laagste prijsgarantie en 5% korting indien u elders goedkoper vindt
  • 6% BTW bij woningen ouder dan 10 jaar
  • Betrouwbare en lokale slotenmaker Vlaanderen
  • Gediplomeerde slotenmakers
  • Tot 5 jaar garantie

Onze prijzen:

Vertrouw niet een slotenmaker die zijn prijzen niet vermeldt. Hieronder vindt u de prijzen die afhankelijk zijn van het tijdstip van de dag. Ze zijn exclusief BTW.
  • Dag bezoek vanaf 40 tot 85€ + vervoerskosten 35€ (8u - 17u)
  • Avond bezoek vanaf 65 tot 105€ + vervoerskosten 35€ (17u - 22u)
  • Nacht bezoek vanaf 85 tot 125€ + vervoerskosten 35€ (22u - 8u)
Ons bedrijf is onder andere werkzaam in de volgende steden: Antwerpen, Brasschaat, Brecht, Geel, Heist-op-den-Berg, Lier, Mechelen, Schoten en Turnhout.
24/7 beschikbaar! 1
-5% korting indien u elders goedkoper vindt! 2
BTW: 6% bij woningen ouder dan 10 jaar! 3
Tot 5 jaar garantie! 4
Zeer snel ter plaatse! 5
Hoog aantal geholpen klanten in Vlaanderen! 6