Slotenmaker > Mechelen

Slotenmaker in Mechelen 24/7

Slotenmaker Mechelen heeft een 24/7 spoed service. Per ongeluk buitengesloten of bent u de sleutels kwijt? Wilt u sloten vervangen van de woning of bedrijfspand? Wij zijn een lokale slotenmaker in Mechelen. Bij spoed zijn we snel ter plekke en we hanteren transparante prijzen. Kiest u voor slotenmaker Mechelen, dan kunt u rekenen op onze volledige garantie. Hoge kwaliteit en tot 5 jaar garantie op ons hang- en sluitwerk. Voor iedere situatie is er een passend veiligheidsadvies. Wij informeren u over het beste camera bewakingssysteem en sloten. Secure Locks werkt enkel met erkende slotenmakers. Met slotenmaker Mechelen kunt u verschillende soorten sloten laten plaatsen. Van pensloten, kerntrekbeslag cilindersloten tot baardsloten. Huis beveiligen tegen inbraak, sloten vervangen sloten vervangen en bijmaken van sleutels zijn enkele diensten die wij verlenen. Indien u sloten wilt kopen, geef ons dan een bericht. In verband met de Corona hygiëne maatregelen komt een technieker van slotenmaker Mechelen bij u langs op locatie. Zij hebben alle maten sloten bij zich.

Stel een vraag

We zijn gespecialiseerd in:

Openen van sloten
Plaatsen en herstellen van sloten
Inbraakpreventie
Huisbeveiliging
Bijmaken van sleutels
Plaatsing van video- en parlofonie
Plaatsing van toegangscontrole
Plaatsen van kluizen

Goedkope slotenmaker Mechelen

Bent u op zoek naar een goedkope slotenmaker met een hoge service? Dan bent u bij slotenmaker Mechelen in goede handen. Wij hanteren transparante prijzen, hebben een snelle reactietijd en verlenen een uitstekende service. Mocht u bij een andere slotenmaker een lagere offerte ontvangen, dan hanteren wij dit lage tarief minus 5%. Er is slechts één voorwaarde aan onze laagste prijsgarantie verbonden. U dient voordat wij starten met de werkzaamheden de lagere offerte te overleggen. Indien u woning ouder is dan 10 jaar rekenen wij géén 21% BTW, maar slechts 6%. Voordelig sloten vervangen doe je dan ook bij de slotenmaker in Mechelen. We geven advies over hoe huis beveiligen tegen inbraak, alsmede inbraakpreventie advies voor bedrijven, zoals installeren van het beste beveiligingssysteem en toegangscontrole.

Buitengesloten

Heeft u zichzelf buitengesloten of bent u uw sleutels kwijt? Neem dan snel contact met ons op, wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Bij een dichtgevallen deur zijn wij snel ter plekke en streven er altijd naar om uw deur zonder schade open te krijgen. Niets is zo vervelend als de sleutel afgebroken in slot zit of dat uw slot kapot is door inbraak. Als eerste proberen we altijd de afgebroken sleutel uit het slot te halen. Indien dit niet mogelijk is, vervangen we het slot. Slotenmaker Mechelen kijkt altijd naar de meest gunstige en beste oplossing. Wij denken met u mee en geven dan ook advies hoe het huis te beveiligen tegen inbraak. We hebben een groot assortiment sloten en sleutels, alsmede beveiligingsproducten. Vraag een gratis offerte aan.

Voordelen slotenmaker Mechelen

  • 24/7 sloten reparatie service (ook spoed)
  • Zeer snel ter plaatse
  • Laagste prijsgarantie en 5% korting indien u elders goedkoper vindt
  • 6% BTW bij woningen ouder dan 10 jaar
  • Betrouwbaar en lokale slotenmaker Vlaanderen
  • Gediplomeerde slotenmakers
  • Tot 5 jaar garantie

Onze prijzen:

Vertrouw niet een slotenmaker die zijn prijzen niet vermeldt. Hieronder vindt u de prijzen die afhankelijk zijn van het tijdstip van de dag. Ze zijn exclusief BTW.
  • Dag bezoek vanaf 40 tot 85€ + vervoerskosten 35€ (8u - 17u)
  • Avond bezoek vanaf 65 tot 105€ + vervoerskosten 35€ (17u - 22u)
  • Nacht bezoek vanaf 85 tot 125€ + vervoerskosten 35€ (22u - 8u)
Ons bedrijf is onder andere werkzaam in de volgende steden: Antwerpen, Brasschaat, Brecht, Geel, Heist-op-den-Berg, Lier, Mol, Schoten en Turnhout.
24/7 beschikbaar! 1
-5% korting indien u elders goedkoper vindt! 2
BTW: 6% bij woningen ouder dan 10 jaar! 3
Tot 5 jaar garantie! 4
Zeer snel ter plaatse! 5
Hoog aantal geholpen klanten in Vlaanderen! 6