Slotenmaker > Schoten

Slotenmaker in Schoten 24/7

Slotenmaker Schoten is 7 dagen in de week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor spoed reparaties. Heeft u zichzelf buitengesloten, heeft u de sleutels verloren of is uw slot geforceerd tijdens een inbraak? Bel direct met slotenmaker Schoten. Wij bieden namelijk een spoed service aan, waardoor we zeer snel ter plekke zijn om u te helpen. Naast onze reparatie service kunt u bij de slotenmaker in Schoten terecht voor sleutels bijmaken, sloten vervangen, openen van sloten en kluizen, deurbeveiliging en meer. Secure Locks werkt samen met betrouwbare en opgeleide slotenmakers. Wij bieden een ruim assortiment sloten en beveiligingscamera’s voor buiten en binnen aan. We komen bij u langs en geven advies op maat over hoe huis beveiligen tegen inbraak. Bij het kopen van nieuwe sloten komt een technieker van slotenmaker Schoten bij u langs op locatie. Dit in verband met de Corona hygiëne maatregelen. Onze technieker heeft alle maten sloten bij zich, zodat u rustig kunt kijken.

Stel een vraag

We zijn gespecialiseerd in:

Openen van sloten
Plaatsen en herstellen van sloten
Inbraakpreventie
Huisbeveiliging
Bijmaken van sleutels
Plaatsing van video- en parlofonie
Plaatsing van toegangscontrole
Plaatsen van kluizen

Goedkope slotenmaker

Wij zijn een goedkope slotenmaker en hanteren scherpe tarieven. Mocht u bij een andere slotenmaker een goedkopere prijs ontvangen, dan hanteren wij hetzelfde tarief. Voor een goedkope slotenmaker is dat nog niet genoeg, wij geven u daarom nog eens 5% korting. Aan onze laagste prijsgarantie is slechts één voorwaarde verbonden. Voordat wij starten met de werkzaamheden, dient u de externe offerte aan ons te overleggen. Wij bieden een hoge service, snelle reactietijd en goedkope prijzen. Indien u een huis heeft welke ouder is dan 10 jaar, dan rekenen we geen 21% maar slechts 6% BTW bij vervangen sloten. Op ons hang- en sluitwerk ontvangt u tot 5 jaar garantie. Slotenmaker Schoten kunt u ook inschakelen bij inbraakschade en advies over anti inbraak beveiliging.

Buitengesloten

Bent u buitengesloten doordat u de sleutels verloren heeft, uw slot kapot is of de sleutel afgebroken in slot zit? Bel dan direct met de spoed reparatie service van slotenmakerij Schoten. Wij zijn snel ter plekke om u weer in uw huis binnen te laten. In meeste gevallen is het mogelijk om uw deur schadevrij te openen. Indien het slot kapot of beschadigd is, dan is het noodzakelijk om deze te vervangen. Daarbij helpt slotenmaker Schoten u direct. Uiteraard kijken wij altijd naar de meest gunstige en veilige oplossing. Zijn er sloten in uw huis of bedrijf geforceerd? Onze slotenmaker is zeer snel ter plekke. Wij maken de sloten open en herstellen direct de inbraakschade. Desgewenst plaatsen wij een camera inbraakbeveiliging om huis of kantoorpand veiliger te maken. Vraag gratis offerte aan.

Voordelen slotenmaker Schoten

  • 24/7 slotenservice (ook spoed)
  • Zeer snel ter plaatse
  • Transparante, vaste tarieven en 5% korting indien u elders goedkoper vindt
  • 6% BTW bij woningen ouder dan 10 jaar
  • Betrouwbare en lokale slotenmaker Vlaanderen
  • Gediplomeerde slotenmakers
  • Tot 5 jaar garantie

Onze prijzen:

Vertrouw niet een slotenmaker die zijn prijzen niet vermeldt. Hieronder vindt u de prijzen die afhankelijk zijn van het tijdstip van de dag. Ze zijn exclusief BTW.
  • Dag bezoek vanaf 40 tot 85€ + vervoerskosten 35€ (8u - 17u)
  • Avond bezoek vanaf 65 tot 105€ + vervoerskosten 35€ (17u - 22u)
  • Nacht bezoek vanaf 85 tot 125€ + vervoerskosten 35€ (22u - 8u)
Ons bedrijf is onder andere werkzaam in de volgende steden: Antwerpen, Brasschaat, Brecht, Geel, Heist-op-den-Berg, Lier, Mechelen, Mol en Turnhout.
24/7 beschikbaar! 1
-5% korting indien u elders goedkoper vindt! 2
BTW: 6% bij woningen ouder dan 10 jaar! 3
Tot 5 jaar garantie! 4
Zeer snel ter plaatse! 5
Hoog aantal geholpen klanten in Vlaanderen! 6